Cand, de ce si cum schimbam tastatura la laptop?

Cand, de ce si cum schimbam tastatura la laptop?

   Multi posesori de laptopuri ajung in situatia in care trebuie sa inlocuiasca tastatura laptopului. Acest lucru se poate intampla din mai multe motive dar cel mai frecvent se ajunge la schimbarea tastaturii pentru ca s-au varsat lichide in interiorul acesteia.
   In cele mai multe cazuri, atunci cand se varsa lichide in tastatura, aceasta nu mai poate fi reparata si este nevoie sa o inlocuiti cu alta nou sau sh functionala.
Cand lichidul ajunge in interiorul tastaturii, o parte din taste sau chiar toate, vor inceta sa functioneze iar singura solutie reala este apelarea la serviciul de inlocuire tastatura laptop.

Cum schimbam tastatura la laptop

   Aceasta operatiune poate fi facuta personal insa este recomandat sa apelati la un service pentru a avea garantia ca inlocuirea se face asa cum trebuie si nu se strica si alte componente in timpul acesteia.
In eventualitatea in care decideti sa o inlocuiti singuri, va trebui sa fiti atenti ce suruburi scoateti si cum desfaceti partea carcasei din zona butonului de on/off. Aceasta parte a carcasei se desface usor insa trebuie manevrata cu atentie fara sa trageti de ea intrucat este fragila si casanta. La fel si cand o veti monta la loc dupa inlocuierea tastaturii, trebuie sa aveti grija cum o plasati in locul specific, fara forta ci doar prin apasare usoara si veti vedea ca intra fara probleme.

   Dupa ce ati scos aceasta parte din carcasa si ati scos suruburile care tin tastatura(pe care le veti gasi sub acea parte de carcasa) aveti grija sa nu trageti tastatura in afara pentru ca aceasta este prinsa in continuare de laptop printr-un conector foarte sensibil (o banda care face legatura dintre tastatura si placa de baza.

   Daca motivul pentru care schimbati tastatura este varsarea de lichide atunci este necesar sa faceti si o curatare a laptopului care implica desfacerea completa a carcasei pentru a ajunge la placa de baza unde vom constata daca au ajuns sau nu lichide.
Daca ti se pare prea complicat apeleaza la Goldnet Service Laptop si noi te rezolvam!

Postat în Blog Etichetat cu: , , , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!