Cat de important este sa iti cureti anual laptopul!

Ti-ai cumparat un laptop nou, performant dar dupa un an, parca incepe sa se miste din ce in ce mai greu iar reinstalarea de windows nu rezolva problema in totalitate asa ca te intrebi care ar putea fi cauza.
Solutia este mai la indemana decat iti imaginezi. Tot ce trebuie sa faci este sa duci laptopul la un service profesionist pentru a efectua o curatare.

Chiar daca nu mananci la laptop sau mediul in care stai cu laptopul nu pare plin de praf, in interiorul laptopului tau se depune oricum mizerie (praf,scame,fire de par etc).
Impuritatile care se depun in interiorul laptopului tau iti vor afecta eficienta coolerelor care nu vor mai raci corespunzator iar cu timpul laptopul se va incinge din ce in ce mai repede si mai intens plus ca si tastatura laptopului poate fi afectata de mizeria depusa in interior care impiedica tastele sa fie actionate corespunzator.

Cat de important este sa iti cureti anual laptopul

O curatare a laptopului ar trebui sa coste intre 50 si 100 de lei daca nu se intervine si in alte privinte si orice posesor de laptop ar trebui sa fie constient de importanta curatarii regulate a laptopului. Asa cum un conducator auto are grija sa faca revizia masinii la timp asa si tu ar trebui sa iti duci laptopul la curatat pentru a ii prelungi durata de viata. Curatarea laptopului se poate face si de acasa insa nu toata lumea este dispusa sa urmareasca tutoriale, sa piarda timp sa incerce sa rezolve singur problema astfel ca cei mai multi posesori de laptopuri aleg un service de laptopuri autorizat unde au garantia ca operatiunea se va face corespunzator iar laptopul va reveni in aceeasi stare din punct de vedere estetic si mai performant datorita curatarii.

Daca inca nu te-ai convins cat de important este sa iti cureti anual laptopul, te invitam as urmaresti acest video scurt in care vei putea observa „patura” de praf care se depune acolo unde in mod normal ar trebui sa circule aer, astfel crescand dramatic temperatura laptopului tau urmand ca in viitorul apropiat sa nu mai functioneze.

Postat în Blog Etichetat cu: , , , , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!