Xiaomi anunta un model de smartphone cu un ecran „imposibil” de ciudat

Xiaomi propune un model de smartphone care pare absurd

 

În cadrul unui evenimentului programat pentru 24 septembrie, Xiaomi va prezenta cel puțin două noi modele de smartphone. Unul dintre ele se va numi Mi Mix Alpha și va fi un telefon cu siguranță inedit. Potrivit unui teaser publicat de producătorul chinez, ecranul acestui telefon va fi mai mare ca partea frontală. Cu alte cuvinte, raportul ecran-corp va fi de peste 100%.

Xiaomi anunta un model de smartphone cu un ecran „imposibil” de ciudat

La prima vedere, pare ceva imposibil, dar inovația ar putea fi relativ simplă. Este posibil ca telefonul să aibă ecranul curbat peste margini, astfel încât să avem un display mai mare ca partea frontală, scrie Mashable. Acest tip de display este numit de experți „ecran cascadă”. Anunțul

Vivo Nex 3 si Huawei Mate 30 Pro

Xiaomi anunta un model de smartphone cu un ecran „imposibil” de ciudat

Xiaomi vine la doar o zi după ce Vivo a anunțat modelul Nex 3, un telefon cu raport ecran-corp de 99,6%. Și acest telefon are ecranul curbat pe margini, la fel și Huawei Mate 30 Pro. În ultima perioadă, toți producătorii de smartphone se întrec în lansarea de telefoane cu margini cât mai subțiri și ecrane cât mai mari, însă ideea că un gadget ar putea avea ecranul mai mare ca partea frontală este doar o găselniță de marketing, pentru că de fapt vorbim despre un telefon cu ecran curbat.

Alături de ciudatul telefon Mi Mix Alpha, Xiaomi va lansa pe 24 septembrie și modelul Mi 9 Pro. Ambele telefoane vor avea conexiune 5G și procesor Snapdragon 855+.

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!