Xiaomi prezintă primul laptop de gaming

   Xiaomi este al treilea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial si, acum încearcă să se implice și în alte industrii, prin intermediul unor produse de calitate intrand pe piaţa laptopurilor de gaming.

   Astfel ca in cadrul evenimentului de lansare a lui Mi Mix 2, cei de la Xiaomi si-au prezentat laptopul Mi Notebook Pro, iar anul acesta odata cu prezentarea lui Mi Mix 2S au prezentat si Mi Gaming laptop, care este dedicat gaming-ului.

  Ca specificatii tehnice Laptopul se prezintă destul de bine comparativ cu modelele de gaming disponibile deja pe piata de la Acer, Asus, Lenovo sau altii.

 Laptopul vine echipat cu următoarele

 Display full HD de 15.6 inch

 Procesor Intel Kaby Lake i7 7700HQ

 GeForce GTX 1060,

 Memorie RAM 16 GB

 SSD de 256 GB

 HDD de 1 TB

Și asta nu este tot, exista si o varianta mai putin performanta dotată cu urmatoarele

 Display full HD de 15.6 inch

 Procesor Intel Kaby Lake i7 7700HQ

 Placă video GeForce GTX1050Ti

 Memorie RAM 8 GB

 SSD 128 GB

 HDD 1 TB

    Ambele modele sunt dotate cu 4 porturi USB 3.0, un port HDMI si doua porturi USB tip C iar partea audio va fi ajutată de tehnologia Dolby Atmos.

   Ca design este unul simplist poate fi ușor confundat mai degrabă cu un laptop de business decat cu unul de gaming.Totusi tastatura iluminata RGB cu 4 zone personalizabile si 5 taste programabile arta clar ca este un laptop de gaming.

Design-ul este unul neobisnuit pentru un laptop de gaming iar acesta se remarcă prin grosimea s-a de doar 20.9 mm si o greutate de 2.7 kg. Pentru a asigura că laptopul prezinta o racire bună în timpul unei sesiuni stresante de gaming, cei de la Xiaomi au adăugat un buton special pentru „turbo cooling” care odată activat va asigura o ventilatie mai puternica.

Ambele variante vor fi disponibile exclusiv in China incepand cu 13 Aprilie la preturile de 770 euro, respectiv 1150 euro. Însa cu toate acestea încă nu se stie dacă vor fi disponibile pentru alte piete.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!