Xiaomi Mi Notebook pare sa fie real si seamana cu Apple Macbook!

Compania chineza Xiaomi se pregateste de lansarea primului laptop cu adevarat stilat, cel putin la aspect si care va rivaliza cu Apple Macbook, daca nu la performante macar la design.
Se zvoneste de cateva luni faptul ca cei de la Xiaomi planuiesc sa scoata un laptop iar cu toate ca la conferinta Google I/O din mai au prezentat o multime de produse, laptopul nu a fost unul dintre ele.
xiaomi mi notebook seamana cu apple macbook

Putine aspecte se cunosc despre specificatiile acestui laptop iar tot ce se stie sau se speculeaza este ca modelul va avea doua versiuni, una dintre ele fiind echipata cu un display 12.5 inch. Se mai cunoaste faptul ca laptopul Mi Notebook va rula Windows 10.

Cei de la pocket-lint.com au prezentat informatiile pe 1 iulie dar au indoieli cu privire la veridicitatea imaginilor prezentate intrucat ar putea fi doar o randare si nu produsul propriu zis.
Compania chineza tine inca destul de secreta aceasta lansare, cine stie din ce motive insa este cert faptul ca cei de la Apple vor fi destul de suparati pe ingeniozitatea chinezilor dar si pe ideea lor de a le copia design-ul.

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!