Top Gadgeturi în 2020

Gadgeturi de top în 2020

Top Gadgeturi 2020

Deși uneori pare că gadgeturile au ajuns deja la un nivel foarte avansat și că nu s-ar mai putea inventa ceva mai spectaculos, iată cu producătorii din IT&C ne uimesc mereu cu noi și noi gadgeturi revoluționare. În unele cazuri este vorba pur și simplu despre upgrade-uri poate firești (dar de-a dreptul impresionante!), însă în alte cazuri avem de-a face cu dispozitive care duc realitatea la un cu totul alt nivel.

Cum va arăta viitorul?

Creatorii gadgeturilor de ultimă generație par să ne arate că tot ceea ce ne imaginăm acum ar putea deveni realitate mult mai curând decât am crede.

Când spunem gadgeturi, primul gând este în categoria smartphone-urilor, cele mai familiare dispozitive pentru miliarde de locuitori ai planetei. Se numesc „telefoane deștepte”, însă de fapt denumirea a rămas în urma caracteristicilor din zilele noastre.

Un smartphone poate fi un aparat de fotografiat și filmat de categoria DSLR-urilor – ne putem gândi aici la Huawei P30 Pro, vârful din gama foto al acestui producător, un dispozitiv ce va fi promovat cu siguranță puternic în retail în 2020, ca un moștenitor al faimei deja câștigate de fratele mai mic – Huawei P20 Pro.

 

Top Gadgeturi 2020

 

Un smartphone devine astăzi dispozitiv de plăți wireless, prin tehnologia NFC. Mai putem spune de GPS (de mare ajutor când călătorești și chiar când cauți anumite adrese prin oraș), putem aminti de partea de divertisment (un mini TV, o consolă ultra mobilă etc.), de asemenea să nu ignorăm aplicațiile care ne permit plăți online, autentificare conturi online cu amprentă și multe altele.

Vedeta gadgeturilor în momentul acesta este însă de fapt o combinație între smartphone și tabletă, un ecran / computer mobil care poate fi purtat în buzunar de utilizator. Este vorba despre deja celebrul Samsung Galaxy Fold, primul telefon pliabil al producătorului sud-coreean. Atrage atenția designul pliabil, cu un generos ecran Dynamic AMOLED, Infinity Flex Display. Conform îdatelor oferite de Samsung, diagonala ecranului noului Galaxy Fold este de 4.6″ în momentul în care smartphone-ul este pliat și ajunge la 7.3″ în varianta maximă. Demn de subliniat este faptul că noul smartphone permite continuitate pe cele două ecrane – o aplicație deschisă în ecranul secundar poate să fie continuată pe ecranul principal.

Impresionatul Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold

 

Samsung Galaxy Fold impresionează și la capitolul obiective foto, având un sistem ce conține o cameră frontala, doua camere în interior și trei camere poziționate pe partea din spate

Cei de la Samsung s-au gândit astfel la fotografii reușite, ușor de realizat chiar și cu o singură mână, indiferent de modul în care este utilizat gadgetul – pliat sau nu. Acumulatorul de 4380 mAh oferă optimizare a consumului de energie în funcție de aplicațiile care rulează într-un anumit moment.

2020 – DJI Phantom 4

Top Gadgeturi în 2020

Pe lista de achiziții a multor persoane în 2020 vor fi cu siguranță dronele. Așadar pentru cei care dispun de bugete mai mari, putem menționa DJI Phantom 4, una dintre puținele drone capabile să ocolească extrem de precis obstacolele fără intervenția utilizatorului. Această dronă poate fi controlată de la o distanță de până la 3,5 km, are autonomie de zbor de 28 de minute și se poate înălța până la 6000 de metri. Viteza maximă este de 20 metri pe secundă, cu viteză la urcare de până la 6 metri pe secundă. Rezoluție cameră video: UHD 4K. Chiar și în condiții de vânt mai puternic, această dronă fabricată din materiale foarte rezistente va putea să satisfacă așteptările unui utilizator pretențios.

Ne așteptăm ca pe parcursul anului 2020 marii producători să surprindă prin lansarea de noi gadgeturi pe toate categoriile, pe toate segmentele de preț. De obicei, noile produse sunt cele încadrate în categoria superioară de preț (pentru a se acoperi costurile de cercetare și de marketing), în timp ce produsele până nu demult considerate revoluționare devin „vechi” și din fericire mult mai accesibile și persoanelor cu bugete ceva mai reduse…

Evident, smartphone-urile vor fi în continuare gadgeturi de prim-plan, dar pe multe site-uri pot fi descoperite fet de fel de gadgeturi poate nu foarte populare, nu foarte cunoscute de fapt, însă foarte interesante și foarte utile pentru unele persoane.

Postat în Blog Etichetat cu: ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!