Top cele mai bune gadgeturi care au fost lansate în 2018

Top cele mai bune gadgeturi lansate în 2018 și destinate amatorilor de tehnologie.

Pentru cei care caută să fie mereu la curent cu ultimele gadgeturilor sau care obișnuiesc să își schimbe gadgeturile din casă odată cu noile tehnologii. Am selectat pentru dumneavoastra câteva dintre cele mai bune produse lansate în 2018 și destinate amatorilor de tehnologie.

Samsung TV QE65Q900

Top cele mai bune gadgeturi care au fost lansate în 2018

Un televizor 8K care vine în trei versiuni, de 85, 75 și 65 de inch, cu performanțe HDR. Care este de invidiat și o claritate a culorilor greu de egalat pe piață. De asemenea, acest televizor este extraordinar și pentru cei care caută o experiență unică de gaming.

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

De câțiva ani încoace, sportul și tehnologia se împletesc de minune, iar acest smartwatch este dovada supremă. Un ceas destinat celor care se pregătesc de maratoane, are o baterie de viață impresionantă, de până la două săptămâni în stand-by și de 24 de ore când monitorizează permanent. Si asta nu este tot poți înota cu el. Iți calculează datele atunci când mergi pe bicicletă și te lasă să îți setezi propriul antrenament prin intermediul său. Îți arată ritmul, dar și cât timp ar trebui să acorzi pentru recuperare. Iar toate acestea într-un ceas de numai 49 de grame.

 Dell XPS 13

Top cele mai bune gadgeturi care au fost lansate în 2018
Pe piața americană, acest laptop este denumit și „ucigașul de MacBook”. Are 13 inch, 1,2 kilograme, este foarte puternic și vine chiar cu extra opțiunea unui ecran cu touchscreen. Ecranul are doar 4mm grosime, așa că acest laptop este foarte ușor de transportat în orice fel de geantă.

iPad 9.7 inch

Top cele mai bune gadgeturi care au fost lansate în 2018
Multora le-ar putea fugi ochii către iPad Pro, o tabletă grozavă, dar care e prea scumpă pentru marea majoritate a consumatorilor. iPad de 9.7 inch oferă tot ce ți-ai putea dori de la o tabletă, are un display spectaculos, iar versiunea din 2018 vine la pachet cu Apple Pencil. Alături de o tastatură bluetooth se transformă într-un laptop excelent.

Kindle Papewhite

Top cele mai bune gadgeturi care au fost lansate în 2018

Pentru amatorii de lectură, Kindle nu este neapărat cel mai avansat ebook, dar este tot ce îți trebuie într-un ambalaj frumos, simplu și mai mult decât suficient pentru nevoile tale. Acest model nu este rezistent la apă, așa că cei care preferă să citească în cadă trebuie să aibă grijă.

Sony WH-1000XM2

Top cele mai bune gadgeturi care au fost lansate în 2018

Hai să vorbim și despre niște căști wireless! Până de curând, Bose era producătorul numărul 1 al căștilor wireless care oferă cea mai bună anulare a sunetelor din exterior. Însă anul acesta Sony a apărut cu acest model, care impresionează din toate punctele de vedere. Căștile vin cu touch pe partea dreaptă, 30 de ore autonomie și un design superb.

 

Samsung Galaxy S9+

Top cele mai bune gadgeturi care au fost lansate în 2018Au fost multe telefoane lansate în 2018, însă unul merită cu adevărat notat: Galaxy S9+. E mare, are 6,2 inch, e puternic, are o cameră foto impresionantă și nu deranjează prin ecranul decupat în partea superioară, precum regăsim acum la iPhone, iar în plus are un jack pentru căști.

Postat în Blog Etichetat cu: ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!