Samsung vrea să își protejeze clienții de coronavirus

Telefoanele Samsung dezinfectate gratuit pentru protejarea ta de coronavirus

Dintre toate informațiile legate de felul în care oamenii se pot proteja de coronavirus, cele mai importante se referă la igienă, atât cea personală dar cât și cea a produselor pe care le folosim. Iar in ceastă categorie intră și gadgeturile, așa că Samsung a decis să vină în sprijinul clienților săi și să dezinfecteze gratuit telefoanele companiei.

http://www.calculator-service.ro/blog/samsung-protejarea-clientii-de-coronavirus/

 

Astfel, în cazul în care soluțiile pe bază de alcool nu par suficiente pentru a igieniza smartphone-ului, pentru unii există soluția Samsung Sanitizing Service. În acest moment, el este disponibil în 19 țări, iar compania își dorește să extindă numărul beneficiarilor pentru a lupta cu pandemia.

Radiațiile UV-C pentru teriliza telefonului

Samsung vrea să își protejeze clienții de coronavirus

Pentru a steriliza telefoanele, Samsung folosește radiațiile UV-C, fără să fie nevoie să aplice pe dispozitiv chimicale care pot fi dăunătoare. Procesul durează doar câteva minute, așa că utilizatorii nu vor fi nevoiți să renunțe la gadgeturile lor pentru mult timp.Totuși, e de reținut că pentru a beneficia de serviciu clienții ar trebui să iasă din locuințele lor, iar acest lucru nu este deloc indicat în această perioadă.

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!