Samsung pregateste lansarea mult asteptatei tablete S3

Samsung pregateste lansarea tabletei S3, la doi ani de la lansarea ultimei tablete din seri, S2. Modelul S2 este considerata cea mai buna tableta din cate s-au produs iar unii considera ca inca este, tocmai de aceea un upgrade a fost mult asteptat.
S3 Tab se distinge de alte tablete Android printr-un display mult laudat care suporta HDR si prin faptul ca este echipat cu un S Pen.

Samsung Tab S3 lansare 2017

Cel mai mare atu al tablete Samsung este display-ul de 9.7 inch SUPER AMOLED. Pe langa rezolutia quad HD+, ofera o mare varietate de culori si un contrast mult mai bun fata de un display de tableta standard.
Pretul acestui model inca nu a fost anuntat insa este de asteptat sa faca parte din categoria celor de top, cu un pret pe masura.

O alta caracteristica interesanta este legata de un setup audio care stie atunci cand tii tableta in pozitie landscape sau portret, astfel ca sunetul stereo se adapteaza automat in functie de cum tii tableta. Totusi, sunetul nu este foarte puternic insa este clar si bine balansat.
Samsung Tab S3 se evidentiaza si la aspect, sticla de pe spate si rama metalica ajutand din plin la asta.
Spatele de sticla a tabletei Samsung S3


Cat despre S Pen, putem spune ca ofera mai mult de 4000 de nivele de sensibilitate si un sentiment natural la atingerea display-ului. Aspectul mai putin placut este ca acest pen nu are un loc al sau de stocare si va trebui sa ii gasiti un loc in geanta sau in buzunar.

Samsung va comercializa si o tastatura optionala pentru Tab3, care poate fi ideala atunci cand calatoriti, doar sa nu va asteptati la taste luminate si touchpad, intrucat aceste functii lipsesc.

Postat în Blog Etichetat cu: , , , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!