Samsung, lider pe piata SSD-urilor!

Samsung este lider pe piata SSD-urilor!
ssd samsung solid state drive
Avand un procent de peste 34% din piata globala a SSD-urilor, gigantul sud coreean este acum cel mai mare distribuitor de SSD-uri folosite in data center-urile corporatiilor. La nivel de consumatori, Samsung este lider pe acest segment de piata inca din 2010 astfel ca nu credem ca este o surpriza prea mare faptul ca Samsung a devenit nr 1 si pe segmentul corporatiilor in ce priveste SSD-urile.

Cresterea foarte mare s-a petrecut in ultimele 12 luni, perioada in care Samsung a reusit sa isi mareasca market share-ul cu peste 50 de procente ajung astazi numarul 1 pe piata de SSD-uri. Cea mai mare crestere pe care Samsung a inregistrat-o in ultimele 12 luni a fost in primul semestru al acestui an.

Samsung are in prezent peste 18 tipuri de familii de SSD-uri destinate pietei enterprise insumand peste 100 de produse diferite.
In spatele companiei Samsung, pe acest segment al SSD-urilor, se afla companii precum SanDisk, Micron, Intel, kingston, Toshiba si altii insa dintre acestia, in 2015, cei de la Intel anuntau ca doresc sa ii depaseasca pe cei de la Samsung pe segmentul SSd-urilor, lucru care evident nu s-a intamplat ba mai mult, Samsung pare sa isi fi consolidat pozitia de lider pe acest segment.

Postat în Blog Etichetat cu: , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!