Samsung va lansa primul smartphone pliabil! Samsung Galaxy X

 Samsung Galaxy X va fi modelul inedit al companiei sud-coreene

Samsung Galaxy X va fi modelul inedit al companiei sud-coreene, un telefon pliabil cu trei ecrane. Telefonul va avea un ecran OLED cu diagonala de 7.3 inch și atunci când este pliat, dimensiunea ecranului va fi de 4.5 inch.

Componentele vor fi furnizate inca din luna noiembrie pentrul noul smartphone, asa ca in 2019, telefonul ar putea fi gata.

Anul 2019 ar putea să ne surprindă cu cele mai bizare telefoane! Iar Samsung cu siguranță se va afla printre primii care vor uimi piața cu modele inedite.

Dacă IphoneX a fost o inovație pentru cei de la Apple, de ce n-ar fi și Galaxy X la fel pentru Samsung.

 Samsung Galaxy X va fi modelul inedit al companiei sud-coreene

Samsung va produce pentru inceput intre 300.000 si 500.000 de unitati.  Daca publicul va fi interesat de acest nou model vor produce si alte unitati.

Ar fi pentru prima dată când un telefon îți oferă o panoramă hi-tech de șapte inci, aproape ca o tabletă. Și nici nu e nevoie să deschizi telefonul pentru a verifica ora, data sau apelurile sau mesajele primite pentru că al treilea ecran îi sporește accesibilitatea.

Prețul acestui prim smartphone va fi destul de mare, fiind de 1.850 de dolari per telefon fără eventuale promoții aplicate de către retaileri/operatori.

 Samsung Galaxy X va fi modelul inedit al companiei sud-coreene

Smartphone-ul ar putea fi lansat la evenimentul MWC 2019, in luna februarie.
Postat în Blog Etichetat cu: , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!