Razer anunță noul Blade Pro 17, vârf de gamă al laptopurilor de gaming

Razer anunță noul Blade Pro 17, vârf de gamă al laptopurilor de gaming

Un design inovator cele mai performante

Noul vârf de gamă din oferta Razer a fost reconstruit de la zero, oferind un design inovator. Cele mai performante componente din categoria sa și destule porturi, astfel încât să reprezinte un nou punct de referință pe piața laptopurilor de gaming.

Conceput pentru a oferi cea mai bună performanță posibilă în condițiile dimensiunilor sale reduse. Noul RazerBlade Pro 17 este cu până la 25% mai mic decât alte laptopuri de gaming cu diagonala de 17 inci.

Gestionarea emisiei de căldură a fost îmbunătățită prin folosirea tehnologiei de răcire Razer, bazată pe folosirea unei camere de vapori și a mai multor ventilatoare. Noul design asigură temperaturi de funcționare reduse, chiar și atunci când Razer Blade Pro 17 este solicitat la maximum. In cadrul turneelor de gaming profesionist sau a sesiunilor de joacă prelungite.

Cea de-a noua generație de procesoare Intel

Echipat cu cea de-a noua generație de procesoare Intel Core i7-9750H cu viteze de bază de 2.6Ghz ce pot fi crescute până la 4.5GHz, noul Razer Blade Pro 17 face față oricărei provocări. Ideal pentru cei care au nevoie de multă putere de calcul, noile procesoare cu șase nuclee. Ce folosesc tehnologia Hyperthreading, fac față cu brio la sarcinile de editare video sau la cele de streaming.

Folosind soluțiile grafice NVIDIA®GeForceRTX, noile laptopuri RazerBlade Pro 17 vor fi disponibile cu plăci grafice RTX 2060, RTX 2070 cu Max-Q Design sau RTX 2080 cu Max-Q Design.Razer anunță noul Blade Pro 17, vârf de gamă al laptopurilor de gaming

NoulRazerBlade Pro 17 este echipat cu 16GB de memorie DDR4-2667MHz dual-channel. Entuziaștii hardware vor putea profita de slot-urile de extensie a memoriei, care oferă suport pentru modulele compatibile Intel XMP, cu viteze de până la 3200MHz.

Conceput pentru gameri și creatori de conținut deopotrivă, fiecare RazerBlade Pro 17 va dispune de un ecran cu diagonala de17.3 inci. Rezoluție FullHD (1920×1080) și refresh rate de 144Hz, calibrat special din fabrică.

Acoperind 100% din spectrul de culori sRGB, noul Blade Proeste perfect pentru a te lăsa captivat de jocurile tale preferate sau pentru crearea propriilor capodopere.

Marginea ecranului este deosebit de subțire, având grosimea de doar 6 mm. Camera IR compatibilă cu tehnologia Windows Hello este amplasată deasupra ecranului, garantând siguranța datelor și logarea rapidă prin folosirea recunoașterii faciale.

Noul RazerBlade Pro 17include cele mai noi opțiuni de conectivitate, printre care trei poturi USB 3.2 Gen2 Type-A, un port HDMI 2.0b, un port Realtek 2.5Gb Ethernet, un cititor de carduri UHS-III SD și două porturi USB3.2 Gen 2 Type-C (unul dintre acestea funcționând și ca port Thunderbolt).

Conectivitatea wireless a fost îmbunătățită prin adăugarea Bluetooth 5.0 și a noii plăci de rețea Intel Wireless AX WLAN,capabilă de viteze de până la2.4Gb/s.

Noul RazerBlade Pro 17 va fi fisponibil din mai 2019 și va costa de la 2.699,99 Euro.

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!