Ravcore Lance, un gamepad wireless pentru PC.

Deţinătorii de console ştiu cât de rezistente sunt gamepadurile acestora, însă pentru PC sunt mai greu de găsit unele calitative. De obicei sunt foarte scumpe şi te gândeşti de 2 ori dacă merită sau nu să fie cumpărate.
Ravcore Lance PC este un gamepad pentru PC care costă în jur de 100 lei.

De origine este polonez, şi în caz că nu aţi observat, polonezii au început să facă o treabă foarte bună când vine vorba de gaming. La ei industria asta creşte în fiecare zi. Ravcore produce carcase, tastaturi, căşti etc.

Acesta integrează şi vibraţii şi poate funcţiona şi fără cablu. Are o baterie care se încarcă atunci când îl conectezi la PC. La primul contact o să remarci materialele de bună calitate. Are un grip excelent şi nu îţi aluneca din mână.

ravcore lance gamepad pc wireless

Feedback-ul oferit de butoane este normal. Nu este nimic ieşit din comun şi nu se remarca nici o diferenţă majoră între acesta şi modelele de la Sony sau Microsoft. Doar butoanele LB şi RB sunt puţin zgomotoase, în rest nici o diferenţă care să justifice diferenţa de preţ.

Faţă de alte modele este şi mult mai uşor. Posibil să fie un plastic mai subţire.
În partea de sus unde bagi cablul are 4 LED-uri care indica starea bateriei. Sunt discrete, nu te deranjează. Are un buton special care îţi deschide Steam-ul şi interfaţa acestuia şi poate fi customizat.
Autonomia este destul de ridicată.Permite să te joci câteva ore bune, putând în orice moment să fie conectat cu un cablu USB la laptop.
Ravcore Lance PC costa 107 lei la PC Garage, 147 lei la eMAG sau 138 lei la evoMAG. Nu este o sumă mare pentru un gamepad pe care oricum nu îl schimbi în fiecare an.

Postat în Blog Etichetat cu: , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!