Primul telefon din seria S-Class de la Umidigi.

Foarte recent a fost anunţat faptul că firma asiatică UMIDIGI (cunoscută anterior sub denumirea UMi) tocmai ce a lansat o nouă gamă de terminale mobile, aceasta fiind intitulată S-Class. Debutează astfel și primul model din această serie numit UMDIGI S și avem astfel ocazia să aflăm câteva detalii despre design-ul său.

UMIDIGI scoate în evidență aici simetria design-ului pe care telefonul îl adoptă, acesta sosind într-o carcasă unibody din aluminiu, cu muchii ușor curbate și aspect simetric. Pe spate avem o cameră duală plasată într-un setup similar cu cel de pe Xiaomi Redmi Pro sau de pe HTC One M8.

Se remarcă și antenele de pe spate în stil Meizu Pro 6 și iPhone 7 cat si butoanele de volum și cel power/unlock, dar și panoul frontal cu margini laterale foarte înguste în jurul ecranului. Tot aici avem și scanner-ul de amprente.
Umidigi S, va avea 4 gb de memorie ram, un procesor de 2.3Ghz si surprinzator un GPU de 900Mhz. Baterie va avea o autonomie mai buna, comparativ cu ce ne-a obisnuit piata de telefoane chinezesti asta datorita celor 4000 de miliamperi si functiei quick charge.
Stocarea interna este de 64 de gb cu posibilitate de extindere pana la 256GB. Toate detaliile pot fi gasite aici.
Deasemenea puteti urmari video-ul oficial, lansat de Umidigi pentru prezentarea primului model din seria S-Class, intitluat simplu Umidigi S.

umidigi lanseaza telefonul S din seria S Class Producătorul nu a menționat o dată de lansare sau un preț de pornire, însă a ținut să se laude cu UMI OS –care reprezintă o experiență software bazată pe Android 7.0, cu mare accent pe performanță, stabilitate și autonomie.
UMIDIGI S nu este listat încă la precomandă, însă pe pagina de produs există un formular de înscriere prin care puteți câștiga un astfel de smartphone.

Referitor la concurs, tot ce aveți de făcut pentru a participa este să vă încrieți cu adresa de e-mail pe site-ul oficial și să lăsați un comentariu tot acolo care să îndeplinească cerința impusă de companie.Întrebarea se referă la ce semnifica ”S” pentru dumneavoastră. UMIDIGI va alege 5 câștigători dintre cei înscriși, aceștia având posibilitatea de a achiziționa telefonul UMIDIGI S pentru suma de doar 0.99 dolari.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!