Predator 21X, un notebook plin de surprize.

Creat pentru pasionaţii de gaming care îşi doresc doar produse de top, Predator 21 X este un notebook avansat echipat cu ecran curbat IPS de 21″ (rezoluţie 2560×1080 cu rată de refresh de 120Hz) creat pentru a oferi o experienţă de gaming cu adevărat captivantă.

Este probabil cel mai mare laptop creat vreodata, daca ne uitam la dimensiunile sale impresionante.

Acer Predator 21 X are in componenta sa doua placi video Nvidia GeForce GTX 1080, astfel încât niciun joc să nu-ți poată face probleme când toate detaliile sunt la Ultra. Deși plăcile video sunt punctul forte al laptop-ului, nici celelalte componente nu se lasă mai prejos.


Procesorul pe care se bazează laptop-ul este un Intel Core i7-7820HK, din generația Kaby Lake. Acesta are o arhitectură quad-core și rulează la 2,9GHz, cu posibilitatea de overclock la 3,9GHz. De asemenea, are și 32 de GB de memorie RAM, astfel încât să nu ai vreodată probleme la acest capitol.

Acer Predator 21X vine dotat cu un SSD de 500 GB, dar și cu un hard disk de 1TB, astfel încât spațiul să fie suficient pentru toate jocurile preferate. Dacă totuși este nevoie de mai mult spațiu de stocare, 21X are sloturi pentru cel mult 5 hard disk-uri sau SSD-uri.
Notebook-ul foloseşte un sistem de răcire avansat, constând în 5 ventilatoare de sistem (dintre care 3 ventilatoare metalice ultra-subţiri AeroBlade) şi 9 radiatoare. Acesta include şi Acer Dust Defender, care îndepărtează depunerile de praf şi îmbunătăţeşte disiparea căldurii, precum şi aplicaţia Acer CoolBoost care poate fi utilizată pentru ajustarea fluxului de aer a ventilatoarelor, pentru a oferi răcire suplimentară în timpul utilizării intense.
Software-ul preinstalat Acer PredatorSense permite utilizatorilor să controleze şi să personalizeze întreaga experinţă de gaming printr-o interfaţă centrală, inclusiv overclocking, iluminare sau control al răcirii. În plus, software-ul Xsplit Gamecaster preinstalat ajută utilizatorii să înregistreze şi să editeze videoclipuri pentru live streaming pe canalele Twitch şi Youtube.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!