Noul Microsoft Edge asemanator cu Google Chrome

Noul Microsoft Edge transformat in Goole Chrome

Cei de la Microsft au dezvaluit anul trecut ca au in plan sa reconstitueasca browserul Edge pe Chromium ( browser open source ce sta la baza Google Chrome). Astfel gigantul software din SUA a testat mai multe versiuni ale noului Edege. Iar acum sau publicat pe internet si cateva imagini cu nou design al Edge.

 Noul Microsoft Edge asemanator cu Google Chrome

Microsoft Edge seamănă destul de mult cu Chrome

Deci este clar nou Edge seamana destul de mult cu Chrome. Noua interfata a browserului are aceleasi butoane de refresh, home si de navigare ca si la Chrome. Si asta nu este tot exista si zona de favorite pe modulul de adresa si o imagine de profil pentru a indica cine este legat in browser.

 Noul Microsoft Edge asemanator cu Google Chrome

Însă era și de așteptat, având în vedere că este bazat pe Chromium. Totuși, înainte să le sărim în cap celor de la Microsoft că fac o clonă de Chrome (dacă ești împotriva acestui lucru). Trebuie să-ți spun că noul Edge se află la început și probabil încă angajații companiei nu au început să lucreze la interfață și la alte detalii grafice.

Rămâne de văzut dacă Microsoft merge pe ideea de copiere a Chrome sau într-o altă direcție. Încă nu este clar când Microsoft are de gând să înceapă să testeze Microsoft Edge pe Chromium în mod public. Deocamdată, acestă versiune este testată doar de angajații companiei.

 Noul Microsoft Edge asemanator cu Google Chrome

Dacă ești curios sau dacă îți place să fii primul care testează noile produse atunci poți să te înscrii în programul Microsoft Edge Insider și vei fi anunțat când poți să descarci noul browser.

Motorul de randare al Microsoft a rămas în urmă, iar compania este gata să treacă la Chromium pentru a schimba asta. Au existat semne care arătau că Microsoft e pe cale să integreze Chromium în Windows; inginerii au colaborat cu cei de la Google pentru a oferi suport unei versiuni de Chrome pe sistemele Windows cu ARM.

 

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!