Nokia posibil sa intre în cursa telefoanelor de gaming

Nokia posibil sa intre în cursa telefoanelor de gaming

 

Nokia stabileste o noua nisa de exploatat

Dupa cei de la  Razer a dat startul cu primul telefon de gaming cei de la  ASUS a decis sa-i urmeze si se pare ca si Nokia are in plan un astfel de telefon. Si aceasta nu este de mirare pentru ca gaming-ul pe mobil se poarta. Gaming-ul este gaming indiferent cat de complex este si nu conteaza unde sau cum il practici.

Cei de la Nokia și-au arătat recent intenția de a aduce pe piață un telefon de gaming. Insa detaliile sunt încă destul de vagi, dar totusi este un început. Divizia de mobile din India a Nokia a postat un teaser pe canalele de social media, cu privire la planurile de a introduce pe piață un telefon de gaming, alături de cele deja existente.

Nokia posibil sa intre în cursa telefoanelor de gaming

Compania ar putea să adopte o abordare similară ca a celor de la Samsung

Astfel ar putea să aleagă un telefon din 2017! Pe care să îl aducă ”la zi” din punct de vedere al specificațiilor. Si căruia să îi facă reclamă alături de un joc exclusiv, așa cum s-a întâmplat cu Note 9. Ceva mai devreme în septembrie, au apărut pe internet imagini cu ecranele a două telefoane, care ar fi Nokia 9 și Nokia X7; niciunul dintre display-uri nu avea crestătură. Totusi rămâne să vedem dacă vreunul dintre aceste două telefoane va fi orientat către gaming.

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!