Lenovo IdeaPad 720s – Un laptop performant atat pentru gaming cat si pentru mediul business.

Lenovo IdeaPad 720s ofera un ecran cu diagonala de 14 inch si rezolutie Full HD, o alegere preferata in special de mediul business.

Configuratie

Lenovo IdeaPad 720s este foarte slim si are o greutate de doar 1.55 kg dar asta nu i-a impiedicat pe producatori, sa echipeze laptopul cu o configuratie destul de puternica, chiar si pentru gaming.

  • 512 GB SSD
  • Procesor din generatia a 7-a – i7-7500U la 2.7Ghz si 4MB Cache sau procesor din generatia a 8-a i7-8550U la 1.8Ghz si 8MB Cache.
  • Placa video NVIDIA® GeForce® GT 940MX 2GB sau NVIDIA® GeForce® GT MX150 2GB
  • 720p HD Camera
  • Memorie RAM pana la 16GB DDR4 2133 MHz
  • 2 x USB 3.0
  • 1 X USB Type-C Thunderbolt
  • HDMI
  • SD Card Reader
  • Microphone/headset audio jack

Carcasa metalica si mata

Lenovo a incercat sa impacheteze o configuratie suficient de puternica intr-o carcasa usoara pe care sa o poata oferi la un pret acceptabil.
Exteriorul carcasei este fabricat integral din aliaj metalic, finisajul mat si neted al acestuia fiind deja bine cunoscut de la alte laptopuri Lenovo.
Carcasa impresioneaza prin constructie, dar in special prin design.Dincolo de liniile simple, IdeaPad 720s se remarca prin absenta elementelor suplimentare inutile. Siglele Lenovo, IdeaPad si JBL sunt integrate discret in materialul de baza. Nu exista zone lucioase sau colorate diferit, iar luminile de semnalizare sunt reduse la un minim necesar.

Ecran cu deschidere de 180 grade

Ecranul utilizeaza o balama cu deschidere de 180 de grade, o veste extraordinara pentru cei care folosesc laptopul si in alte pozitii decat cea standard la birou. Aceasta balama este foarte ferma, necesitand ambele maini pentru deschidere, insa mentine ecranul in pozitia dorita indiferent de denivelarile din timpul deplasarii sau de pozitia de lucru.

Tastatura iluminata

Tastatura lui IdeaPad 720s este una familiara utilizatorilor Lenovo, deoarece aceasta este aceeasi care a fost folosita si pe alte modele de 13 inch sau 14 inch ale companiei.
Tastatura ofera doua niveluri de iluminare, acestea putand fi ajustate fie prin gesturi facute pe touchpad, fie prin apasarea unui buton. Atat tastatura si touchpad-ul sunt insotite de un senzor pentru amprente compatibil cu platforma Microsoft Hello din Windows 10.

Audio
Dotarile multimedia sunt completate de un sistem audio stereo care poarta marca JBL. In ciuda numelui celebru, comportamentul sistemului audio este cu putin peste medie. Acesta ofera un volum sonor maxim de 74 decibeli, iar sunetul redat este clar, fara distorsiuni chiar si la nivelul maxim.
Autonomie

Baterie si incarcator
Lenovo a ales o baterie cu o capacitate de 56 Wh, ceva mai mare decat media vazuta pe modelele de 14”, iar aceasta capacitate, combinata cu cerintele de consum ceva mai reduse ale ecranului Full HD, fac ca IdeaPad 720s sa ofere o autonomie de pana la 14 ore, conform producatorului.
Incarcatorul este compact si are o putere de numai 45W. Acesta este usor de strecurat in bagaje pentru a fi la indemana atunci cand este nevoie de el, insa are nevoie de cel putin doua ore si cincisprezece minute pentru o incarcare completa.

Login cu amprenta
Streamline your day with Windows Hello, which works with an optional fingerprint reader to ensure safe, secure login in less than two seconds—that’s three times faster than the average time it takes to type in a password.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!