Lansarea noului model iPhone SE 2 posibil anulata

Efectul epidemiei coronavirus afecteza lansarea noului model iPhone SE 2

Lansarea noului model iPhone SE 2 posibil anulata

Potrivit zvonurilor, gigantul american ar urma să lanseze în prima parte a acestui an noul model de iPhone entry-level – iPhone SE 2.

Telefonul este așteptat de mult timp, pentru că ar fi mult mai ieftin ca alte modele de ultimă generație lansate de Apple.
Din păcate însă, lansarea iPhone SE 2 este pusă din nou sub semnul întrebării. Conform publicației Nikkei, recenta epidemie de coronavirus din China ar putea să întârzie lansarea telefonului.

Lansarea noului model iPhone SE 2 posibil anulata

Din cauza interdicțiilor privind libera circulație, care sunt acum în vigoare în provincia Hubei, ar putea să apară întreruperi în aprovizionarea fabricii Foxconn, unde sunt asamblate telefoanele Apple. Fabrică se află relativ aproape de zona unde s-a instituit carantina.

Orice întârzierea în livrarea de componente sau materie primă poate însemna o decalarea a lansării modelului iPhone SE 2.

Mai mult, ar putea să apară o scădere și în producția modelului iPhone 11, care este asamblat tot aici, scrie Bloomberg, citând o declarație a analistului Dan Ives.

Un purtător de cuvânt al Foxconn a declarat că reprezentanții fabricii monitorizează atent situația și au luat toate măsurile necesare pentru a putea să-și continue activitatea la fel ca până acum.

Rămâne de văzut dacă avertismentul specialiștilor se va dovedi a fi întemeiat, sau Foxconn va reuși să fie la zi cu producția noului model.

Postat în Blog Etichetat cu: ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!