Kangaroo, cel mai mic pc din lume! Afla mai multe despre acest calculator de buzunar.

Kangaroo, cel mai mic pc din lume! Afla mai multe despre acest calculator de buzunar.

La CES 2016 a fost prezentat calculatorul de buzunar, un gadget care odata conectat la un monitor, tastatura si mouse, devine un calculator perfect functional, pregatit pentru taskuri diverse. Kangaroo este probabil cel mai mic calculator din lume iar cererea pentru un calculator portabil pare a fi foarte mare!

Calculatorul de buzunar are dimensiunile aproximative ale unui smartphone din zilele noastre iar daca asta nu v-a atras atentia sigur o va face pretul. Kangoroo se vinde doar cu 99 de dolari si poate fi cumparat de aici.
Asa cum ati anticipat, Kangaroo este sustinut de o baterie, in acest caz Lithium-ion 81WHr, care conform specificatiilor venite de la producator are o autonomie de 4 ore. Calculatorul portabil Kangaroo nu este echipat cu o unitate optica, de altfel nici nu ar fi avut cum avand in vedere dimensiunile extrem de mici.

Dimensiunile celui mai mic calculator din lume sunt 6.20 x 3.16 x 0.50 in (157.70 x 80.50 x 12.90 mm) si cantareste 165 de grame. Kangaroo de la InFocus se poate conecta la un monitor, televizor, tableta sau smartphone, in functie de nevoile utilizatorului.

cel mai mic calculator

Configuratia mini calculatorului Kangaroo

Kangoroo de la InFocus este echipat cu un procesor Intel Atom x5-Z8500 la 1.44GHz cu tehnologie Turbo Boost pana la 2.24 GHz, 2Gb memorie RAM LPDDR3 la 1600 MHz si stocare de 32 de GB pe un drive eMMC.
Pachetul include si dock-ul(un fel de carcasa cu porturi usb si hdmi) care mai cantareste inca 45 de grame, insa dimensiunile si greutatea raman aspecte care surprind placut la acest computer de buzunar.
Kangaroo pc calculator portabil

Pareri despre calculatorul de buzunar

Totusi, pe site-ul microsoftstore.com de unde se poate comanda produsul, au aparut si cateva reprosuri din partea cumparatorilor, reprosuri cu privire la conexiunea wireless sau probleme cu racirea. Ce-i drept, majoritatea review-urilor postate pe pagina produsului au fost pozitive si doar cateva au adus reprosuri cu privire la performante.

Kangaroo, cel mai mic pc din lume! Afla mai multe despre acest calculator de buzunar.

Postat în Blog Etichetat cu: , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!