Incarcatorul auto inteligent Nonda ZUS Smart Car Charger cu functie de localizare a vehiculului.

Nonda ZUS Smart Car Charger este un încărcător auto inteligent, cu design solid, conectică dual USB și funcții de localizare a mașinii, prin intermediul unei aplicații de smartphone (Android și iOS).

Încărcătorul furnizează 5V la 2.4A pe fiecare dintre cele două ieșiri. Mai mult decat atat, incarcatorul ZUS detecteaza automat ce dispozitv incarca, astfel incat sa ii ofere puterea maxim acceptata de acesta pentru o incarcare rapida si optima.incarcator auto inteligent

Acest incarcator respecta standardele US Military MIL-STD-810G in ceea ce priveste rezistenta la temperaturi inalte. Componentele din metal sunt acoperite cu titanium si sunt facute sa reziste pana la 100°C. Iar sistemul intern de racire previne incalzirea incarcatorului cu pana la 35%.

Dispozitivul măsoară 36.05 mm lățime, 17.36 mm grosime și 84.64 mm lungime. Deși este realizat în totalitate din policarbonat. Încărcătorul vine într-un finisaj negru, mat, astfel că nu se zgârie și nu capătă foarte ușor urme de amprente.

Partea cea mai interesanta a incarcatorului Nonda Zus este funcția de localizare, pe care producătorul o promovează ca un “must have” pentru orice șofer modern. Contrar a ceea ce credeți, Nonda ZUS nu dispune de un receptor GPS pentru salvarea locației, ci se bazează pe cel al telefonului, printr-o conexiune Bluetooth.

Practic, de fiecare dată când părăsești mașina, aplicația ZUS – Smart Car Locator va memora locația și, ulterior, îți va oferi informații cu privire la locul de parcare. În aplicație, ni se oferă o distanță orientativă, precum și o săgeată care ne ghidează spre locul în care se află mașina.

Pe lângă funcțiile de localizare, Nonda ZUS integrează și un voltmetru, care măsoară tensiunea oferită de bateria mașinii și păstrează un istoric pe o perioadă de până la 90 zile. Este o funcționalitate interesantă și utilă, pe care nu am mai văzut-o pe alte încărcătoare din această gamă de preț. Alături de aceste rezultate, în zona inferioară a ecranului ne sunt oferite și câteva sfaturi pentru creșterea duratei de viața a bateriei.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!