HP lanseaza laptopurile de gaming Omen care costa sub 1000 de dolari!

Hp si-a anuntat serios intentia de a servi piata laptopurilor de gaming la buget mai redus. Dupa lansarea modelului de gaming Omen, lansare ce a avut loc anul trecut, HP a anuntat lansarea unei noi game de laptopuri ieftine pentru gameri de la 10 iulie. Vorbmi de doua modele, unul de 15.6 inch iar celalalt de 17.3 cu preturi de 899 dolari respectiv 979 de dolari.
Noua strategie a celor de la Hp le va permite sa atinga o piata neglijata si anume piata laptopurilor de gaming de buget fara sa sacrifice foarte multa putere si calitate si pentru asta au facut pasul si au creat laptopurile de gaming Omen.
laptopurile de gaming omen
Cei de la laptopmag.com au avut ocazia sa admire ambele modele la un eveniment recent cu presa si au venit si cu impresii.
Singura diferenta dintre cele doua modele este marimea, in rest acestea sunt identice la design. Laptopurile nu sunt branduite cu logoul clasic HP ci cu logoul rosu Voodoo, o trimitere la VodooPC, producatorul de pc-uri ce a fost cumparat de catre gigantul HP in 2006.

Carcasa este din carbon si ofera o textura antiaderenta iar tastatura este luminata. Laptopul Omen de 15.6 cantareste aproximativ 2,086kg si are o grosime de 0.96 inch in timp ce versiunea de 17.3 cantareste 2.85 si are o grosime de 1.17 inch. Ambele versiuni sunt disponibile cu full HD(1920 x 1080) sau display 4k(3840 x 2160).
HP a profitat de parteneriatul recent incheiat cu Bang&Olufsen si au adaugat celor doua modele Omen, difuzoarele speciale create de Bang&Olufsen incluzand si propria tehnologie Audio Boost.

Laptopurile de gaming Omen-Specificatii

De verme ce laptopurile de gaming Omen costa sub pragul de 1000 de dolari, nu va imaginati ca veti avea parte de toata puterea posibila dar veti primi o configuratie capabila de multitasking si o rata foarte buna de frame-uri, la un pret convenabil.
Fiecare model Omen este echipat cu un procesor quad-core Intel Core i7 cu pana la 16GB memorie RAM si placa video dedicata Nvidia GeForce GTX 965M.
Gamerii au la dispozitie mai multe optiune pentru capacitatea de stocare de la 512GB SSD sau 2TB HDD cu posibilitate de marire pana la 4TB si in plus un SSD de 128GB.

Laptopurile de gaming Omen sunt echipate cu doua porturi USB 3.0, un port USB 2.0, port ethernet, cititor card sd si un port HDMI 2.0. Anumite configuratii pentru modelele Omen vor include si o camera Intel Real Sense. Cand vine vorba de baterie, HP se lauda ca modelele Omen ce vor fi lansate in iulie au o autonomie de 10 ore insa in zona de gaming, toate aceste estimari sunt deobicei prea ambitioase iar la testare, rezulta o autonomie mai mica decat cea anuntata de producatori.

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!