HP lanseaza in martie EliteBook Folio G1, un laptop mai subtire decat Apple Macbook!

Laptopurile MacBook de la Apple sunt cunoscute ca find probabil cele mai slim laptopuri de pe piata insa HP a lansat un nou model numit EliteBook Folio G1 care are un design super slim, fiind chiar mai subtire decat MacBook-ul.
HP EliteBook G1 va fi disponibil pe site-ul HP incepand cu luna martie si va putea fi achizitionat pentru 999 de dolari iar pentru upgrade-ul 4k cel mai probabilpretul va fi cu 200-300 de dolari in plus.

Modelul Folio ultra slim de la HP are un ecran de 12.5 inch si o grosime de 0.49 inch fata de 0.51 cat are MacBook. Laptopul EliteBook cantareste 0.99kg cu 70 de grame mai mult fata de MacBook care cantareste 0.92kg.
Laptopul EliteBook devanseaza modelul celor de la Apple si la alte capitole cum ar fi puterea de procesare care este asigurata de un procesor Intel m7-6Y75 ruland la 1.2 Ghz dar si un display de 4K (3840×2160) fata de doar 2304×1440 cat are Macbook-ul celor de Apple.
Cele doua modele se aseamana nu doar la grosime ci si la elementele de aluminiu ale carcasei, care sunt aproape la fel.

Review HP EliteBook Folio G1

cel mai subtire laptop
Hp EliteBook Folio G1 va fi echipat cu 8GB memorie RAM si un procesor Intel M din a doua generatia (M3, M5 sau M7) iar autonomia promisa de 10-11 ore pare sa fie inca un motiv pentru care ti-ai dori acest laptop. Totusi, nu se stie cu exactitate cat va tine bateria in modul 4k, o autonomie de sub 5 ore in acest caz fiind un dezavantaj.

EliteBook Folio G1 are totusi un dezavantaj major si anume conectarea la porturile usb se face printr-un adaptor, asta din cauza faptului ca laptopul este prevazut doar cu porturi USB-C, fiind astfel mai putin dezirabil de catre utilizatorii care inca folosesc USB 3 si echipamente ce necesita un port HDMI, port inexistent pe modelul slim de la HP. De altfel, problema lipsei porturilor USB 3 fac din portabilitatea acestui laptop, o problema majora intrucat utilizatorii vor trebui sa plimbe dupa ei si un adaptor pe langa laptopul slim si usor.
Un alt dezavantaj ar putea fi considerat spatiul de stocare pe hard disk de doar 256GB, in timp ce majoritatea laptopurilor business au minim 512GB, unele chiar 1TB.

Laptopul a fost prezentat in acest inceput de an la CES (Consumer Technology Association) fiind atractia evenimentului in materie de laptopuri.

Pentru service Apple sunati la unul din numerele 0731.119.713 | 031.401.1084 | 0744.471.936 iar un specialist de la Goldnet va va oferi consultanta gratutia pe loc.

Postat în Blog Etichetat cu: , , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!