GoPro Hero 6 Black – camera cu captura video la 360 de grade.

Desi nu a trecut printr-o perioada financiara stralucita, compania GoPro si-a anuntat noile modele de camere de actiune. Mai nou, compania include in oferta si un model capabil de captura video la 360 de grade, pentru amatorii de VR. Modelul mult asteptat este intitulat GoPro Hero 6 Black.

GoPro Hero 6 Black, este o camera de actiune ce poate filma la rezolutie 4K cu 60FPS, ceea ce este destul de impresionant, iar daca mai adaugam si faptul ca are stabilizare de imagine, pare ca cei de la Go Pro au lansat un produs de top.
Camera mai poate filma la rezolutie Full HD cu 240FPS sau 120FPS, are stabilizare electronica de imagine care oricum a fost imbunatatita fata de generatia anterioara. Din pacate are un singur minus si anume filmarea la rezolutie 4K cu 60FPS este fara stabilizare de imagine. Doar filmarile la 30FPS pot beneficia de functia de stabilizare.

GoPro Hero 6 Black

In plus, calitatea imaginii imortalizate este mai buna, iar intreaga experienta de utilizare este mai placuta datorita noului procesor personalizat. Atat stabilizarea imaginii cat si mai multe frame-uri pe secunda, fac din GoPro Hero 6 Black, camera ideala pentru a filma in slow motion.
La interior are un chip nou denumit GP1 ,care imbunatateste imaginea cand lumina este foarte slaba, si ajuta la dinamica si la autonomie, si functioneaza si wireless pe 5GHz.

GoPro Hero 6 Black poate face fotografii cu o rezolutie de pana la 12MP in format RAW sau JPEG, are Wide Dynamic Range si este rezistenta la apa pana la 10 metri fara carcasa dedicata.
Include un senzor GPS, in timp ce majoritatea interactiunilor se vor realiza printr-un panou LCD sensibil la atingere cu diagonala de 2 inci.
Pretul de achizitie pentru GoPro Hero 6 Black este de 499 de dolari, cu 100 de dolari mai mult decât varianta precedenta de top – Hero 5 Black.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!