Google Pixel 2 si 2XL – Telefoanele cu cea mai buna camera?

Google a lansat recent Google Pixel 2 si Pixel 2 XL, telefoanele cu cea mai buna camera de pe un smatphone de pana acum, conform DxOMark.

Specificatiile se cunosc deja, 4 GB RAM, 64 GB memorie interna (sau 128) si procesor Snapdragon 835. Insa nu specificatiile sunt importante, pentru ca probabil ca la primul Pixel si acesta va zbura. In plus, acum, ca si in anii precedenti, are din nou cea mai buna camera.

Insa de acum camera are atat OIS cat si EIS, asa ca video-urile si pozele ies minunate, cel putin dupa spusele lor. Chiar daca nu are doua camera pe spate, Google Pixel 2 stie sa faca portrete, totul cu procesare software si machine learning, chiar si pe camera din fata.
Google Pixel 2

Acesta vine in doua variante. Prima varianta este cu display mare de 6 inch si rezolutie 1,440 x 2,880px (538ppi). Acesta se apropie cel mai mult de trend-ul actual cu display-uri infinite.
A doua varianta, putin mai mic, are 5 inch si rezolutie Full HD. Oricum, ambele ecrane sunt OLED, probabil facute de LG si probabil POLED pe XL si AMOLED pe cel mic.
Atentia o sa fie concentrata de Pixel 2 XL, fabricat de catre LG. Raportul display / corp este mult mai bun fata de Pixel, iar display-ul pare a fi preluat direct de pe LG V30. Si aici au reusit sa aduca doua difuzoare frontale, de tip stereo (setup regasit si pe Nexus 6P)

La fel ca si iPhone 8, si Google a eliminat mufa jack.
O alta noutate e ca poti sa strangi telefonul (ca la HTC U11) ca sa activezi Google Assistant. Ramane de vazut daca vei avea gesturi configurabile.
Pretul pentru un Pixel 2 de 64 GB pleaca de la 800 Euro iar pentru un Pixel 2 XL de la 940 Euro in magazinele din Germania.
Cu alte cuvinte, daca transformam pretul in lei avem exact aceleasi sume ca si pentru noile iPhone 8, iar pe mai multe forumuri, multi cumparatori opteaza pentru un smartphone Google.

 

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!