Gadgetul care te salveaza de problema lipsei porturilor la laptopurile Macbook.

Un aspect foarte interesant este ca hub-ul arata foarte natural in combinatie cu carcasa laptopului Macbook, ceea ce inseamna ca din punct de vedere estetic, nu veti pierde nimic.

Noile modele Apple Macbook au o problema cu conectivitatea intrucat nu beneficiaza decat de un singur port USB C. In conditiile in care nu se pot conecta doua periferice pe usb, de conectarea hdmi nici nu poate fi vorba. Exista adaptoare speciale pentru a extinde capacitatile de conectare a unui laptop Macbook, concepute chiar de catre cei de la Apple insa nu sunt foarte practice, nici foarte estetice iar dimensiunile acestor gadgeturi nu sunt dintre cele mai reduse.

hyperdrive macbook gadget
Gadgetul HyperDrive, poate fi comandat acum insa va fi livrat incepand cu luna martie a anului viitor. HyperDrive poate sa rezolve aceste probleme de conectivitate si prin simpla lui conectare la portul existent, veti avea acces la 1 port HDMI, 2 porturi USB 3.1, un port USB-C, un port microSD si un cititor de carduri SD.

Pretul de 69 de dolari este unul bun avand in vedere multitudinea de porturi oferite, de aspectul estetic care nu strica liniile laptopului dar si de dimensiunea redusa cu o grosime de doar 3 inch.

De mentionat faptul ca acest gadget va costa in viitor 99 de dolari, asta pentru cei care se gandesc sa mai astepte pana sa comande. Acest lucru se datoreaza faptului ca producatorii au strans deja fondurile de care aveau nevoie, din precomenz, acesta fiind si motivul pentru care pretul este unul mai mic in prezent.

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!