Dagadam, un smartwatch romanesc.

Dagadam este un smartwatch produs de o companie romaneasca, ce cauta finantare pentru a putea fi comercializat la nivel international.Acest smartwatch are un ecran rotund protejat de un panou Gorilla Glass curbat, dar care are si margini touch pentru ecran, acestea fiind denumite Sense Touch de catre creatori.

Dagadam a fost lansat cu un sistem de operare propriu, dar care este compatibil in totalitate atat cu Android, cat si cu iOS, si mai mult, beneficiaza de servicii de asistență vocală de la Alexa (Amazon).
Sistemul de operare aduce și Dagadam HUB, o modalitate prin care toate informațiile relevante sunt prezentate într-un singur loc. Hub-ul se folosește de inteligența artificială pentru a înțelege ce este important pentru cel ce il foloseste.

Dagadam are functie de incarcare rapida, GPS, Wi-Fi si Bluetooth. Este un smartwatch complet si foarte frumos din primele imagini aparute cu el. Bateria este de 450 mAh si promite 5 zile de utilizare, si poate fi controlat prin comenzi vocale.
smartwatch romania dagadam

Memoria interna de stocare a ceasului destept Dagadam este de 8 Gb in timp ce memoria ram este de 528mb.
Designul nu lasa deloc de dorit, acesta fiind certificat IP67, este rezistent la apa, pana la o distanta de 30 de metri adancime, iar ecranul se bazează pe tehnologia Gorilla Curved Glass pentru a proteja împotriva zgârieturilor.
Ecranul beneficiaza de un diametru de 44mm și o rezoluție de 400×400 pixeli, fiind ideal pentru o experiență plăcută la utilizare, chiar dacă afara este o zi insorita.

Pentru o mai mare rezistenta, carcasa ceasului a fost realizata din aluminiu de calitate din industria aerospatiala, iar bratara se poate schimba dupa bunul plac,in functie de ce culoare si ce material doreste clientul.
În spatele proiectului Dagadam se află Dragoș Mandu, Chief Product Officer/ Director, Liviu Alexandru, Chief Design Officer și Bogdan Daragiu, Creative Director/ Marketing Manager. La ceasul Dagadam mai lucrează și o echipă din Irlanda iar proiectul se anunta unul promitator.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!