Ce greșeală faci când îți cureți ecranul telefonului

Ecranul telefonului tău poate fi extrem de sensibi

Dacă îți place să te joci mult pe telefon sau să te uiți la clipuri, filme și seriale, atunci curățenia display-ului smartphone-ului tău reprezintă cu adevărat o prioritate. Cât de des îți cureți display-ul este important, însă e foarte bine de știut și cum să o faci corect. Sau, mai exact, cum să eviți greșelile.

Nu folosi soluție pentru geamuri pe telefonul tău

În primul rând, nu folosi soluție pentru geamuri pe telefonul tău. Și asta pentru că stratul protector al display-ului nu este compatibil cu substanțele folosite pe ferestre și ar putea să-l lase mai vulnerabil pentru viitoare zgârieturi. Evită, în același timp, și substanțe folosite în bucătărie. Sunt abrazive și vor slăbi display-ul.

Ce greșeală faci când îți cureți ecranul telefonului

Nici prosoapele de hârtie nu sunt o idee bună petru telefonul tău, pentru că se rup ușor, iar unele resturi pot intra în zonele sensibile ale telefonului, pe lângă butoane sau la slotul de încărcare. Alcoolul este de asemenea interzis și la fel și soluțiile demachiante.

Pe lista marilor ”NU”-uri se mai află oțetul săpunul lichid, aerul comprimat sau șervețelele umede cu dezinfectant. Folosește în schimb o cârpă mică din microfibră și puțină apă distilată, pentru ca astfel să scapi de amprentele neplăcute fără probleme.

Postat în Blog Etichetat cu: ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!