Care sunt cele mai rezistente telefoane?

 Doi mari producători sunt în top

Compania de cercetare Harris Interactive a analizat operațiunile de service realizate de rețeaua de magazine Darty, în timpul celor 2 ani de garanție de care beneficiază telefoanele. În acest fel, experții au putut realiza un top al telefoanelor care au cel mai rar nevoie de reparație în cei doi ani de garanție, scrie Phone Arena.

Cele mai rezistente modele sunt cele produse de Apple, dar și de Huawei, producătorul chinez ocupând primele două locuri, cu telefoanele Honor și Huawei. Studiul a mai scos în evidență un detaliu important: durata medie de utilizare a unui smartphone este de 3 ani, în timp ce perioada de garanție este de 2 ani. Studiul a mai scos în evidență un detaliu important: durata medie de utilizare a unui smartphone este de 3 ani, în timp ce perioada de garanție este de 2 ani.

Care sunt cele mai rezistente telefoane?

 

Oamenii nu mai cumpără în fiecare an un smartphone nou este o veste proastă pentru producătorii de telefoane

Faptul că oamenii nu mai cumpără în fiecare an un smartphone nou este o veste proastă pentru producătorii de telefoane, dar reprezintă totodată o schimbare firească. Actualele modele de smartphone, mai ales cele premium, sunt mult mai rezistente și funcționează foarte bine timp mai îndelungat. Astfel, utilizatorii nu mai simt nevoia schimbării la fel de des ca în anii trecuți.

Postat în Blog Etichetat cu: , , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!