Telefonul surpriză pe care Apple l-ar lansa în martie anul viitor

Apple ar putea lucra la un model mai mic și mai ieftin de iPhone 11 pentru 2020

Ming-Chi Kuo, analist al TF International Securities, spune că este de așteptat ca Apple să lanseze un iPhone numit iPhone SE2 la începutul anului viitor. Acesta va avea procesorul A13 Bionic și 3GB memorie RAM, iar formatul telefonului va fi similar cu cel al lui iPhone 8. Kuo sugerează că iPhone SE2 va avea ecranul de 4,7 inci al iPhone 8, cu mult mai mic decât ecranul de 6,1 inci al lui iPhone 11.

Telefonul surpriză pe care Apple l-ar lansa în martie anul viitor

Mai ieftin decât iPhone 11

 

iPhone SE2 ar trebui să fie și mai ieftin decât iPhone 11. Versiunea SE a fost vândută cu 399 de dolari în SUA, cu 50 de dolari mai ieftin decât iPhone 8. Pentru a păstra prețul scăzut, camerele lui iPhone SE2 nu ar fi la fel de performante ca cele de pe iPhone 11.

De asemenea, SE2 ar putea păstra vechiul buton de home de pe iPhone 8, renunțând la sistemul de autentificare cu Face ID. Analistul este de părere că telefonul se va vinde bine și că oamenii vor fi convinși de performanța smartphone-ului datorită procesorului A13.

„Estimăm că Apple va vinde în jur de 20-30 de milioane de unități de iPhone SE2 în 2020″, a spus Kuo, citat de Engadget. Originalul iPhone SE a fost anunțat în martie 2016, iar programul s-ar respecta și anul viitor. Deci vom vedea în martie dacă Apple chiar pregătește un astfel de telefon sau este doar un zvon.

Postat în Blog Etichetat cu: , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!