Apple va repara gratis laptopurile MacBook Pro Retina cu probleme la stratul anti reflexie

Display-ul Retina al laptopurilor MacBook se presupune a fi unul peste medie cu un aspect deosebit insa multi utilizatori s-au plans in acest an de calitatea display-urilor Retina. Ce s-a intamplat mai exact?
Stratul anti reflexie de pe Macbook Pro a disparut partial sau total pe multe din laptopurile Macbook Pro, lasand laptopurile nu doar fara stratul anti relfexie ci si cu un aspect urat, de cele mai multe ori laptopul devenind inutilizabil fara o reparatie adecvata, reparatie ce va costa desi display-ul nu ar fi trebui sa aiba astfel de probleme.
apple macbook pro retina probleme

De ce se sterge stratul anti reflexie?

Motivele pentru care acest lucru se intampla sunt multiple printre care enumeram presiunea aplicata de taste pe display, petele de pe acesta, curatarea display-ului cu diferite solutii sau materiale care inlatura si stratul anti reflexie.

Desi problema nu este noua, aceasta datand inca din august 2003, in prima jumatate a anului 2015, se pare ca aceasta problema a aparut mult mai frecvent ajungand sa afecetze zeci de mii de posesori de Macbook Pro Retina.

Clientii nemultumiti au primit raspunsuri mixte din partea reprezentantilor Apple, astfel unii au reusit sa isi repare laptopul in baza garantiei in timp ce altii au primit un raspuns de la service Apple care ii notifica de faptul ca defectele cosmetice nu fac obiectul garantiei, desi este evident ca acest defect nu este unul cosmetic ci o problema de fabricatie.

Apple va repara gratis toate laptopurile Retina cu astfel de probleme!

In luna octombrie compania Apple a anuntat ca va chema in service si va repara gratuit, toate laptopurile care au intampinat aceasta problema, acesta fiind un semnal cat se poate de clar ca defectul nu este unul cosmetic.
Posesorii de MacBook Pro Retina care au nevoie de reparatia display-ului, mai exact a stratului anti reflexie, vor beneficia de reparatie gratuit pana pe 16 octombrie 2016 sau in perioada de 3 ani de la data achizitiei, in functie de care perioada este mai lunga si in avantajul clientului.

Acestea sunt vesti foarte bune pentru clientii cu aceasta problema insa ramane faptul ca Apple nu a fost dispusa sa repare de la inceput aceste laptopuri, invocand pretextul defectului cosmetic, defect ce pare ca nu mai este cosmetic ci din fabricatie.

Postat în Blog Etichetat cu: , , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!