Apple prezinta noul iPad de 9.7 inch.

Recent, cei de la Apple au lansat o noua tableta, un Ipad cu diagonala de 9.7 inch si cu un procesor modern, si anume A9, care mai este folosit si pe Iphone 6S si Iphone SE. Tableta va înlocui iPad Air 2 și va costa doar 329$.
In comparatie cu Ipad Air 2, noul Ipad va avea o grosime cu aproximativ 1,4 mm mai mare, si un acumulator mai durabil de 32.4 Wh, fata de 27.62 Wh cat are vechiul Ipad.

In rest, specificatiile par sa fie la fel. Abele modele sunt dotate cu un ecran Retina de 9,7 inch, cameră foto de 8 MP și același set de difuzoare stereo.

Securitatea acestui Ipad este asigurata de TouchID. Acesta ofera utilizatorilor de iPad o modalitate simpla si sigura de deblocare a tabletei, permite pastrarea in privat a informatiilor personale din aplicatii si aproba achizitiile din App Store, iTunes Store si iBooks Store.
lansare ipad
Cu Apple Pay pe iPad, plata pentru bunuri si servicii in cadrul aplicatiilor sau pe un site web, in Safari, nu a fost niciodata mai usoara.
Noul iPad vine cu iOS 10, care aduce modalitati de a comunica prin mesaje mult mai expresive si animate, dar si noi modalitati de a utiliza Siri.

Fiecare iPad este definit de ecranul sau, iar ecranul acestei tablete este unul foarte bun.E un Retina de 9.7 inch cu o rezolutie de 2048×1536 pixeli.La o inspectie mai amanuntita, se poate vedea ca ecranul sta un pic mai departe de sticla frontala, decat o face pe Air 2, deoarece cele doua parti nu sunt lipite.Acest lucru face ecranul mai frumos din punct de vedere estetic si mai ieftin de reparat in cazul unui accident.
Un lucru notabil despre acest iPad este ca are un procesor nou, Apple A9.Acesta il face semnificativ mai rapid decat vechiurile iPad-uri.Este perfect pentru a naviga pe web, pentru jocuri si aplicatii sau pentru a urmari un film in pat.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!