Apple pregateste lansarea noului Iphone 8 in luna septembrie.

IPhone 8 este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2017, si cel mai probabil, lansarea lui va avea loc in luna septembrie a acestui an. Informațiile despre modelul 8 indică faptul că Apple pregătește un telefon cu totul nou din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce privește designe-ul.

De asemenea, există zvonuri potrivit cărora Apple s-ar gândi să renunțe definitiv la butonul de Home și l-ar putea integra direct în display, cu tot cu senzorul de amprente.
Spre deosebire de anii precedenti, in acest an ar trebui sa vedem trei telefoane Apple lansate simultan, in loc de doua asa cum ne-au obisnuit. Cel mai mare dintre ele va fi construit în jurului unui panou OLED cu diagonala de 5,8 inci. Celelalte vor păstra rețeta devenită tradițională de 4,7 și 5,5 inch.

informatii despre lansarea noului telefon apple iphone 8

iPhone-ul cu display de 5,8 inci ar putea avea un ecran care va îmbrățișa marginile telefonului, similar cu modelul Galaxy S7 edge, iar acele margini vor oferi funcționalități speciale. Practic, ne putem aștepta ca telefonul să aibă aceleași dimensiuni ca versiunea de 5,5 inci, diferența în diagonală fiind dată de respectivele margini. În display ar urma să fie integrate și butonul de Home, senzorul de amprente și camera foto.

In ce priveste specificatiile, specialistii nu se asteapta la foarte mari schimbari. Este evident că Apple va integra un procesor mai rapid în iPhone 8. Este vorba despre un procesor Apple A11, bazat pe un proces de fabricație pe 10 nm, care ar oferi un plus semnificativ de viteză, dar și o autonomie relativă mai mare.

Inca nu au aparut zvonuri legate de baterie, dar dacă cei de la Apple vor folosi, într-adevăr, panouri OLED, display-ul ar fi mai subțire și ar putea face loc unei baterii mai voluminoase.
În privința camerelor foto, există zvonuri care spun că versiunea de 4,5 inch va folosi o cameră principală simplă, dar îmbunătățită, pe când versiunile de 5,5 și 5,8 inch vor primi camere duble pe spate și stabilizare optică pentru ambele.
Despre pret nu se stiu foarte multe, insa se zvoneste ca ar fi intre 850 si 1099 de dolari. Mai multe informatii vom afla probabil in cateva saptamani.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!