Apple MacBook design inedit pentru noile modele

Apple MacBook design ingenios pentru noile modele

Design inedit pentru noile modele de MacBook! Apple vrea să producă laptopuri cu ecran flexibil

Noile dispozitive nu vor mai avea o balama vizibilă, care să unească ecranul cu tastatura, ci vor fi produse dintr-o singură bucată și se vor îndoi asemeni telefoanelor pliabile. Laptopul se va putea plia de la mijloc, datorită ecranului format din mai multe straturi de material flexibil. Legăturile dintre ecran și tastatură nu vor fi afectate, indiferent în ce poziție va fi ținut aparatul. Astfel, va exista o balama, dar va fi una invizibilă, flexibilă, ascunsă în ecran.

 

Nu este clar care vor fi beneficiile pe care un asemenea dispozitiv

Nu este clar care vor fi beneficiile pe care un asemenea dispozitiv le va oferi utilizatorului, dar cu siguranță noile MacBook vor arăta deosebit, dacă Apple va implementa acest nou design. Apple a mai obținut recent brevete pentru diferite gadgeturi pliabile, inclusiv pentru un iPhone, dar deocamdată nu a lansat nici un dispozitiv de acest fel.

Gigantul american nu va fi însă primul care produce un laptop cu ecran flexibil. Lenovo a prezentat deja, anul acesta, la CES, primul PC pliabil – ThinkPad X1 Fold. Dispozitivul arată ca o tabletă mare atunci când este deschis complet, dar se poate plia la un unghi de 90 de grade, astfel încât partea de jos devine tastatură tactilă. ThinkPad X1 Fold va fi lansat pe piață anul acesta, iar prețul va fi, probabil, în jur de 2.500 dolari

Postat în Blog Etichetat cu: ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!