Apple lansează noua generația de Apple MacBook Air

Noua generatie de Apple MacBook Air cu display Retina

Alaturi de tabletele iPad Pro 11 si iPad Pro 12.9, cei de la Apple au lansat si noua generatie de  laptopuri Apple MacBook Air. Acestea beneficind de un upgrade mult aşteptat de către utilizatori. De un display retina, un design actualizat şi performanţă mai bună decât până acum. De asemenea, acesta este primul MacBook Air care este livrat în mai multe culori: auriu, argintiu şi gri spaţial.

Apple lansează generația de Apple MacBook Air cu ecran Retina

Display-ul este cel mai important upgrade al acestui computer, Apple adoptând un nou design cu ramă subţire în jurul său. Acesta beneficiază de o rezoluţie de patru ori mai mare, cu o diagonală de 13,3” şi cu un panou cu 48% mai multe culori. Deasupra display-ului a fost amplasată o cameră FaceTime HD, o premieră pentru gama Air.

Dar acesta nu este tot cei de la Apple au umblat putin si la dimensiuni, noul Apple MacBook Air este acum cu 17% mai mic comparativ cu modelul anterior. Laptopul mai dispune de difuzoare cu 25% mai puternice si de un tochpad cu 20% mai mare.

Acesta promite 12 ore de autonomie pentru browsing şi 13 ore de redare video.

Hardware-ul intern constă într-un proceosr Intel Core i5 din generaţia a 8-a (1,6 GHz – 3,6 GHz). Si opţiuni de configurare de până al 16 GB RAM şi 1,5 TB stocare pe SSD.

Apple lansează generația de Apple MacBook Air cu ecran Retina

 

 

 

 

 

 

Apple se laudă întotdeauna că foloseşte materiale „eco”, iar MacBook Air este primul computer realizat 100% din aluminiu reciclat. Ceva ce reduce impactul construcţiei acestui computer asupra mediului cu 50%.

Noul MacBook Air porneşte de la 1.199 dolari şi se lansează pe 7 noiembrie.

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!