Apple inoveaza cu noul touchbar OLED pe Macbook Pro 2016? Ce inseamna OLED touchbar?

Apple inoveaza cu noul touchbar OLED pe Macbook Pro 2016? Ce inseamna OLED touchbar?
Noul Macbook Pro lansat recent de Apple, vine cu o inovatie si inlocuieste primul rand de taste cu un touchbar OLED care schimba complet experienta utilizarii unui Macbook.


Mai mult de atat, Apple introduce Touch ID pentru prima oara, functie care va permite sa efectuati plati Apple folosind amprenta digitala. Cu toate ca expertii au conclus ca noile inovatii au nevoie de perfectionare pentru a putea fi un game-changer, bara OLED face experienta de utilizare mult mai usoara si in cele mai multe cazuri, mult mai distractiva.

Apple inoveaza cu noul touchbar OLED pe Macbook Pro 2016

Atunci cand tastati notite, mesaje sau adrese web, touchbar-ul va oferi sugestii de text pentru a va ajuta sa terminati mai rapid propozitiile sau inserarea adreselor web si ofera chiar si posibilitatea de a introduce emoji.

Anumiti utilizatori mai creativi se pot folosi mult mai mult de capacitatile touchbar-ului si vom folosi ca exemplu, aplicatia GarageBand. Folosind bara OLED veti putea modifica setarile de volum sau EQ ale instrumentelor doar dintr-o miscare a degetului peste bara LED.
In timpul folosiri iMovie, videoclipurile se pot taia foarte usor iar functiile fast forward si rewind sunt mult mai accesibile. Noul touchbar ofera posibilitatea de a lucra fara a atinge mouse-ul asta insemnand ca nu veti lua mainile de pe tastatura.
despre apple macbook pro oled toucbar

Cu toata ca randul de taste ce continea tastele de functii, escape, volum si luminozitatea display-ului a fost eliminat, prin touchbar veti putea totusi controla atat luminozitatea, volumul cat si celelalte functii. Iar daca sunteti nostalgici dupa tastele f1-f12, le puteti afisa pe touchbar tinand apasat pe simbolul de functii de pe touchbar.

Postat în Blog Etichetat cu: , , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!