Apple a lansat noul Macbook Pro 2016 cu touchbar OLED!

Apple a lansat noul model de Macbook Pro pe 17 octombrie in cadrul unui event organizat in San Francisco. Noul Macbook Pro a primit un redesign in cele din urma iar acum carcasa este alcatuita doar din aluminiu iar laptopul este cu 3 milimetri mai subtire decat modelul predecesor si anume 14.9 mm in loc de 18 mm.

Modelul este disponibil in varianta cu display-ul de 13 inch si 15 inch iar teoretic display-ul ar trebui sa fie mai bright cu 67%. Noul Macbook foloseste porturi USB-C si este echipat cu display Retina.

Insa redesignul adevarat se regaseste imediat deasupra tastaturii unde Apple pare ca a renuntat la primul rand de taste, rand ce continea tastele esc,f1-ff12 si altele. In locul acestora pe noul Macbook utilizatorii vor avea un touchbar cu tehnologie Oled de unde vor avea control total asupra multor functii ale laptopului dar si ale programelor instalate.
Intr-un articol viitor vom discuta doar despre cum sa folositi acest touch bar si ce aduce nou cu adevarat!
apple a lansat noul macbook pro 2016

Cum noul Macbook este mai slim decat predecesorul sau, este foarte posibil ca anumite componente sa fie lipite pe placa de baza pentru ca atunci cand se doreste compactarea unui astfel de laptop, lipirea pieselor de placa de baza este una dintre solutii. Acest lucru ar putea fi problematic intrucat upgrade-ul nu va mai fi atat de usor!

Ambele modele , atat cel de 13″ cat si cel de 15″ sunt disponibile la precomanda iar pretul de incepere este de 1800 dolari pentru modelul de 13, respectiv 2400 dolari, pentru cel de 15″.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!