ADATA lanseaza noul modul de memorie RAM RGB

 RGB RAM noul modul de la ADATA

Cei de la ADATA au lansat noile module de memorii RAM XPG SPECTRIX D60G. Acestea aduc un design unic cu iluminare RGB si o frecventa de 4133MHz.
Memoriile D60G sunt construite cu chip-uri de înaltă calitate și un radiator metalic, pentru o buna integritate, fiabilitate și stabilitate a semnalului. Care prelungesc în mod eficient durata de viață a modulului de memorie.Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 facilitează overclocking-ul și îmbunătățește stabilitatea sistemului.
.ADATA lanseaza noul modul de memorie RAM RGB

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă Adata Technology care oferă produse de înaltă performanță gamerilor, profesioniștilor și entuziaștilor din domeniul tech. Promisiunea XPG este să dezvolte produse care ajută utilizatorii să obțină performanțe extreme. XPG lucrează îndeaproape cu comunitatea de gaming și esports pentru a obține cunoștințe despre nevoile reale ale utilizatorilor. Si a le încorpora în hardware-ul său. Dincolo de performanță, fiecare produs XPG depășește metodologia riguroasă de testare Adata A+.Care asigură cele mai înalte standarde de stabilitate și fiabilitate.
D60G se lauda cu cea mai mare suprafata de iluminare, fiind memoriile cu cea mai buna iluminare de pana acum. Pe langa iluminarea RGB au si efecte. Din informatiile de pana acum nu cunoastem capacitatea acestora ci doar frecventele ce sunt cuprinse intre 3200 si 4133MHz.

ADATA lanseaza noul modul de memorie RAM RGB

Memoriile D60G au radiator metalic şi permit utilizatorului să ajusteze parametrii individuali din BIOS, chiar prin sistemul de operare al PC-ului.

Cu ajutorul unei aplicaţiei dedicate, poţi alege un mod prestabilit sau poti seta după gust modul de iluminare.Vezi detalii în video!
În afară de nuanţe poţi seta şi viteza pulsului, intensitatea luminii etc.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!