Acer Aspire S24 este disponibil şi în magazinele din România

Acer Aspire S24 cel mai subţire All-in-One PC

Acer Aspire S24 este disponibil şi în magazinele din România

Acer Aspire S24-880 e primul calculator all in one care are monitor IPS de 23.8 inci, cu o rezoluţie Full Hd, e mai subţire decât un smartphone performant, doar 5.97 mm,  şi un suport de susţinere la fel de compact.

Dispune de un  procesor Intel Core de generaţie a 8-a de un modul de reţea Intel Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO), sistem audio 2.1 cu subwoofer inclus şi tehnologiile Dolby Audio Premium şi Acer TrueHarmony. Aspire S24 este dotat cu un HDD de 1 TB plus SSD de 128GB sau 256GB. Opţional, PC-ul poate fi echipat şi cu memorie Intel Optane, pentru accelerarea vitezei de pornire a aplicaţiilor şi sistemul de operare.

Acer Aspire S24 prezenta o carcasă cu design elegant

Acer Aspire S24 este disponibil şi în magazinele din România

O dată pornit, prezinta culorii vii, puternice, display-ul are un unghi de vizualizare de 178 de grade. Monitorul are o ramă foarte subţire, de doar 2,7 mm, prin urmare ecranul acoperă 90% din suprafaţă. Marginile sunt un amestec de negru cu auriu-şampanie, iar unitatea centrală e neagră, cu o dungă argintie.
Acer Aspire S24 este disponibil şi în magazinele din România

Va fi livrat cu Windos 10-Home preinstalat care  pune la dispoziţie asistentul virtual Cortana şi Microsoft Edge. Soclul, care serveşte şi ca staţie de încărcare Qi wireless, le permite utilizatorilor să îşi încarce dispozitivele mobile fără grija cablurilor.

PC-urile All-in-One Acer Aspire S24 sunt disponibile în magazinele din România la preţuri începând cu 6499 Lei.

Postat în Blog Etichetat cu: , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!