SERVICE TABLETE BUCURESTI SECTOR 6:

Tabletele au inceput sa castige teren in fata laptop-urilor si bineinteles ca orice gadget mobil are parte de multe experiente nefaste care ii afecteaza functionarea(socuri fizice, baie de lichide, etc) ajungand in situatia in care este nevoie de interventia unui specialist in service tablete.

Service tablete service-tableta bucuresti

Cel mai intalnit defect la tablete este spargerea sau defectarea touchscreen-ului/geamului numit si digitizor, care este componenta cea mai importanta si bineinteles cea mai scumpa din tableta; de asemenea se poate sparge o data cu touchscreenul si display-ul care se gaseste mai greu si e si mai scump.
Noi realizam toata gama de reparatii pentru tablete incepand cu inlocuire touch screen sau display, inlocuire de mufe de alimentare jack sau micro-usb, resoftare tablete, reparatii placi de baza, inlocuire baterie etc. astfel daca esti in cautare de service tablete atunci Goldnet Service Laptop Bucuresti este solutia ta cea mai practica. Reparam atat tablete ieftine, cele comune cat si tablete premium precum Apple Ipad sau Samsung Tab.

SUNA ACUM LA 0723492289 PENTRU REPARATII TABLETE

SERVICII UZUALE PENTRU TABLETE SERVICE TABLETE BUCURESTI SECTOR 6

  • inlocuire display sau digitizor
  • inlocuire touch screen tablete
  • inlocuire de mufe de alimentare jack sau micro-usb
  • reparatie butoane
  • resoftare tableta
  • reparatii placi de baza
  • inlocuire port micro usb
  • inlocuire baterie

Pentru modele uzuale pentru care avem componente pe stoc reparatia dureaza 24-48h iar pentru situatiile cand componentele nu sunt nici pe stoc la furnizori in tara si trebuie comandate din China atunci durata creste pana la 15-25 zile.
Pentru diagnosticare defect tableta care se face pe loc nu exista taxa de diagnosticare sau diagnosticarea este gratuita in cazul in care tableta nu se poate repara sau costul depaseste bugetul dvs; daca aceasta trebuie desfacuta si scoatem placa de baza, incercam resoftare, constatam defecte multiple, etc diagnosticarea costa 20 lei(TVA inclus) Diagnosticarea si repararea tabletei se face doar la sediu, unde trebuie sa aduceti tableta sau sa o trimiteti prin curier-puteti folosi Urgent Curier cu contractul nostru si astfel trimitea catre noi nu costa mai mult de 15 lei pe care ii veti plati ulterior la primirea tabletei si va mai costa inca 20 lei transportul catre dumneavoastra plus costurile de reparatie.
Printre sutele de tablete reparate pana in prezent s-au numarat modele de la urmatorii producatori de tablete: Allview, Lenovo, Samsung, Apple, Prestigio, Vonino, Acer, Asus, Microsoft, Dell, Mirya, Evolio, Sony, GoClever, Overmax, HTC, nJoy, Estar, Nokia, Vodafone, Eboda, LG si altele.