Reballing calculator auto ECU

Reballing calculator auto ECU

Reballing calculator autoMulte autoturisme au probleme din cauza calculatoarelor centrale – ECU care datorita temperaturii mari de lucru au probleme la cipul principal de pe placa care se dezlipeste si din acest motiv apar diverse disfunctionalitati(sistemul de franare ABS, controlul injectiei, senzori ce raporteaza gresit, etc).

Reballing calculator auto ECU

Solutia la aceste probleme este Reballing chipset utilizand echipamente profesionale de BGA cu infrarosu-Statie BGA Rework ACHI IR600: scoatere cip de pe placa ecu, refacere bile de fludor de pe cip si apoi relipire cip pe placa.
Noi nu suntem service auto si nu realizam scoaterea ecu de pe masina, de aceea trebuie sa veniti la noi dupa ce in prealabil un mecanic auto a scos ecu si dupa diagnosticarea initiala a constatat ca acesta se poate repara prin reballing.

DEFECTAREA ECU-ului:
Cele mai frecvente probleme sunt: relanti instabil, acceleratie foarte slaba sau chiar inexistenta, mers in 2-3 pistoane. De regula mecanicii asociaza aceste probleme cu functionarea incorecta a bujiilor, defectarea bobinelor de inductie, imbacsirea sau defectarea senzorului de presiune din galeria de admisie sau chiar a modulului de admisie aer(clapeta de acceleratie), defectarea senzorului de turatie sau cel al pedalei de acceleratie, defectarea sondelor Lambda, cablaje intrerupte,etc. Uneori se potriveste si problema se remediaza ieftin si repede, alteori si din pacate chiar de foarte multe ori, vinovat este ECU si aici se complica problema!

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” special_effect=”” animation_effect=”” album_title=”false” album_id=”1″ width=”100%” align=”center”]