devirusare optimizare pc laptop

Devirusare laptop sau calculator, reinstalare antivirus si update pentru protectie maxima!

Goldnet iti deviruseaza calculatorul sau laptopul si iti actualizeaza antivirusul pentru ca acesta sa te alerteze de fiecare data cand navighezi pe pagini virusate pentru 50 de lei!


Problemele cu virusii iti pot afecta atat laptopul sau calculatorul cat si fisierele importante de pe hard disk. Atunci cand laptopul sau pc-ul a fost infectat cu un virus (trojan de cele mai multe ori) laptopul se va misca mai greu iar siguranta datelor sensibile (carduri, conturi, parole) cat si a fisierelor este compromisa si trebuie actionat rapid pentru a limita orice paguba.

 

Optimizare sistem inlaturare erori software, aplicatii startup, curatare registry, defragmentare

Goldnet iti optimizeaza calculatorul sau laptopul pentru ca sistemul de operare sa functioneze cat mai eficient si mai rapid Pachetul de optimizare a sistemului de operare costa 50 de lei!

 


Optimizarea regulata a sistemului de operare iti va face laptopul sau calculatorul sa ruleze programele mai rapid iar rezultatele vor fi vizibile. Scanam cu softuri specializate pentru a detecta erori de software, curatam registry, optimizam aplicatiile din meniul start up pentru ca laptopul sa se aprinda mai rapid, asiguram defragmentare.

Vezi care este cel mai bun antivirus!