Curatare Laptop Bucuresti

curatare-de-praf-ventilator-laptop curatare-laptop

SUNA ACUM LA 0731119713 PENTRU O PROGRAMARE LA CURATARE LAPTOP DE PRAF CARE DUREAZA 30-60 DE MINUTE


Recomandam curatarea laptopului o data pe an, pentru a avea garantia unei functionari corecte si fara riscul defectarii!
Dupa cel putin 1 an de functionare a unui laptop mai ales in medii cu mult praf sau in pozitii gen pe canapea, in pat, etc ventilatorul care asigura racirea corecta a laptopului dvs atrage mult praf si tot felul de impuritati scame, fire de par, hartii minuscule care formeaza un adevarat dop in calea aerului ducand de multe ori la defecte grave dezlipire sau ardere chip video(necesita apoi reballing) sau la functionarea greoaie si cu blocari dese a laptop-ului.

Cat de importanta este curatarea si ce risti daca nu o faci anual?

Indiferent unde lucrati la laptop, acesta acumuleaza in interior praf, scame, par si alte impuritati care ajung sa obtureze caile de evacuare a aerului cald degajat de componentele solicitate precum cipul video sau procesorul de exemplu. Astfel evacuarea aerului cald nu se mai face corespunzator si asta duce la cresterea temperaturilor in interiorul laptopului. Daca nu actionati la timp, aceste temperaturi ridicate vor ajunge sa prajeasca efectiv componentele iar laptopul sa nu mai fie functional. Reparatia te va costa cateva sute de lei bune, in functie de ce componente s-au ars asa ca nu mai bine faci din timp o curatare pentru cativa zeci de lei si eviti probleme ulterioare? Plus ca laptopul se va misca mai bine si vei simti mai multa performanta.

Curatare Laptop Bucuresti

ASPIRARE PRAF, CURATARE SI VERIFICARE VENTILATOR, INLOCUIRE PASTA TERMOCONDUCTOARE PROCESOR- PRET CURATARE LAPTOP DE PRAF 50-100 LEI .

Pretul unei curatari poate fi 50 lei daca accesul la ventilator se face usor sau 75 lei daca trebuie sa scoatem placa de baza pentru a ajunge la ventilator, exista 2 ventilatoare sau arhitectura laptopului este complexa si necesita un timp indelungat pentru desfacere, curatare laptop de praf si apoi montare(50-60 min) . Pentru aplicarea de pasta termocoductoare cu argint, pretul curatarii este de 85 de lei.

CUM ITI DAI SEAMA DACA LAPTOP-UL TAU ARE NEVOIE DE CURATARE COMPLETA:

 • ventilatorul scoate zgomote ciudate
 • ventilatorul are un zgomot de fond puternic
 • ventilatorul merge continuu cat timp laptopul este deschis
 • laptop-ul se incalzeste tare in zona de deasupra ventilatorului
 • laptop-ul se blocheaza sau se inchide in timpul functionarii
 • laptop-ul se blocheaza sau se inchide la pornirea unor aplicatii consumatoare de resurse(jocuri, filme, etc)
curatare-laptop curatare laptop bucuresti

ACTIVITATI CURATARE LAPTOP DE PRAF

Cum are loc curatarea laptopului la service laptop.

 • dezasamblarea laptop pentru a avea acces la ventilator
 • aspirare sau suflare praf
 • curatare ventilator laptop folosind pensula fina pentru a desprinde pelicula de praf si impuritati lipita de acesta
 • inlocuire pasta termoconductoare procesor-radiator
 • inlocuire pasta termoconductoare cipset video-radiator
 • curatare tastatura laptop de praf si alte impuritati