Curatare Laptop Bucuresti

curatare-de-praf-ventilator-laptop curatare-laptop

SUNA ACUM LA 0731119713 PENTRU O PROGRAMARE LA CURATARE LAPTOP DE PRAF CARE DUREAZA 30-60 DE MINUTE

Recomandam curatarea laptopului o data pe an, pentru a avea garantia unei functionari corecte si fara riscul defectarii!

Asa cum iti faci revizia anuala la masina(schimb ulei si filtre) sau la atingerea unui numar de km efectuati asa si laptopul dvs are nevoie de o curatare anuala!
Dupa cel putin 1 an de functionare a unui laptop mai ales in medii cu mult praf sau in pozitii gen pe canapea, in pat, etc ventilatorul care asigura racirea corecta a laptopului dvs atrage mult praf si tot felul de impuritati scame, fire de par, hartii minuscule care formeaza un adevarat dop in calea aerului ducand de multe ori la defecte grave dezlipire sau ardere chip video(necesita apoi reballing) sau la functionarea greoaie si cu blocari dese a laptop-ului.

Cat de importanta este curatarea si ce risti daca nu o faci anual?

Indiferent unde lucrati la laptop, acesta acumuleaza in interior praf, scame, par si alte impuritati care ajung sa obtureze caile de evacuare a aerului cald degajat de componentele solicitate precum cipul video sau procesorul de exemplu. Astfel evacuarea aerului cald nu se mai face corespunzator si asta duce la cresterea temperaturilor in interiorul laptopului. Daca nu actionati la timp, aceste temperaturi ridicate vor ajunge sa prajeasca efectiv componentele iar laptopul sa nu mai fie functional. Reparatia te va costa cateva sute de lei bune asta in cazul fericit in care se mai poate repara si in functie de ce componente s-au ars asa ca nu mai bine faci din timp o curatare pentru cativa zeci de lei si eviti probleme ulterioare? Plus ca laptopul se va misca mai bine si vei simti mai multa performanta.

ASPIRARE PRAF, CURATARE SI VERIFICARE VENTILATOR, INLOCUIRE PASTA TERMOCONDUCTOARE PROCESOR- PRET CURATARE LAPTOP DE PRAF 60-100 LEI (TVA inclus).

Pretul unei curatari poate fi 60 lei daca accesul la ventilator se face usor sau 85 lei daca trebuie sa scoatem placa de baza pentru a ajunge la ventilator si in jur de 100 lei daca exista 2 ventilatoare sau arhitectura laptopului este complexa(ROG-republic of game, Apple, laptop multimedia, etc ) si necesita un timp indelungat pentru desfacere, curatare laptop de praf si apoi montare(50-60 min) . Pentru aplicarea de pasta termocoductoare cu argint, pretul curatarii este de 85 de lei(10 lei in plus).

CUM ITI DAI SEAMA DACA LAPTOP-UL TAU ARE NEVOIE DE CURATARE COMPLETA:

 • ventilatorul scoate zgomote ciudate
 • ventilatorul are un zgomot de fond puternic
 • ventilatorul merge continuu cat timp laptopul este deschis si scoate aer fierbinte
 • laptop-ul se incalzeste tare in zona de deasupra ventilatorului
 • laptop-ul se blocheaza sau se inchide in timpul functionarii
 • laptop-ul se blocheaza sau se inchide la pornirea unor aplicatii consumatoare de resurse(jocuri, filme, etc)
curatare-laptop curatare laptop bucuresti

ACTIVITATI CURATARE LAPTOP DE PRAF

Curatarea completa a laptopului la Goldnet service laptop (cost final 100 lei-150lei)

(costul difera in functie de complexitatea desfacerii laptopului, nr de ventilatoare, etc iar pentru laptopurile de gaming pretul este 150lei)

 • curatarea se face pe loc in maxim 1h si daca vreti sa asteptati in zona clienti tehnicianul va va chema dupa ce desface laptopul sa vedeti mizeria si arhitectura interioara
 • dezasamblarea laptop pentru a avea acces la ventilator, uneori e necesar sa scoatem placa de baza
 • suflare praf cu compresorul pentru a scoate tot si din locurile unde nu avem acces
 • curatare ventilator laptop folosind pensula fina pentru a desprinde pelicula de praf si impuritati lipita de acesta
 • reconditionare ventilator prin curatare si ungere lagar rotor (daca permite constructia ventilatorului accesul la lagar)
 • inlocuire pasta termoconductoare procesor si cipset video(eventual cu pasta de calitate ridicata cu argint si cu un coeficient de transfer termic ridicat)
 • inspectie vizuala a carcasei in zona balamalelor
 • curatare tastatura laptop de praf si alte impuritati prin suflare cu compresorul
 • reasamblare laptop si testare temperaturi in stress video cu soft specializat 3dmark sau Aida64
Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!