CUMPAR LAPTOP DEFECT SAU VECHI PENTRU PIESE, CU ORICE PROBLEMA:

cumpar laptop defect

Daca aveti laptop-uri defecte sau vechi dar nu peste 7-8 ani, nefunctionale sau la care reparatia costa prea mult incat sa merite, noi va scapam de el prin programul-cumpar laptop defect; asa faci si loc in debara sau scapi de bataia de cap ce apare atunci cand vrei sa-l vinzi pe bucati- discutii cu potentialii clienti, negocieri, detalii tehnice, garantie, etc.

cumpar-laptop-defectCumpar-laptop-defect

Laptop-ul defect trebuie adus la sediul nostru din sectorul 6, cartier Drumul Taberei, pentru o diagnosticare rapida(15-30 de minute) si stabilirea unui pret corect si avantajos.

client business cumpar laptop

CLIENT BUSINESS?

Ai mai multe laptopuri? Suna acum la 0762656376 sau trimite un e-mail la office@calculator-service.ro

Daca sunteti persoana fizica sau reprezentati o firma si aveti mai multe laptopuri defecte pe care doriti sa le vindeti sub forma de lot, noi le putem cumpara. pentru a ne oferi detaliile necesare estimarii unui pret corect pentru laptopurile dvs.
Un tehnician se va deplasa la locatia dumneavoastra pentru a evalua laptopurile si pentru a le ridica, astfel sunteti scutiti de deplasarea la sediul nostru.

va protejam datele

VA PROTEJAM CONFIDENTIALITATEA

De multe ori laptopurile defecte inca au date pe hard disk iar multi clienti sunt ingrijorati ca datele de pe laptopurile lor defecte ar putea ajunge unde nu trebuie. Nu este cazul sa va ingrijorati daca Goldnet Service va cumpara laptopul. Garantam ca datele vor fi sterse imediat ce laptopurile ajung in service pentru ca respectam confidentialitatea clientului. Daca doriti fisierele de pe hard disk, noi va putem face gratuit back-up pentru maxim 5GB de fisiere si astfel va recuperati datele.

Daca doriti hard disk-ul inapoi va recomandam un rack extern sau un cablu-adaptor USB pentru a conecta cu usurinta hard disk-ul la un alt laptop si a avea acces la fisierele stocate pe acesta.

CUMPAR LAPTOP DEFECT CU URMATOARELE PROBLEME:

  • lcd spart, distrus, zgariat
  • placa de baza defecta
  • cipset video defect
  • lichid varsat pe laptop si nu mai porneste
  • laptop scapat pe jos si nu mai porneste
  • laptop-uri vechi

SUNA ACUM SI UN TEHNICIAN CALIFICAT VA EVALUA CORECT LAPTOP-UL TAU SI ITI VA PROPUNE O OFERTA AVANTAJOASA(programul Cumpar laptop defect)
(PENTRU LAPTOPURI COMPLETE-CARCASA, DISPLAY, PLACA DE BAZA,OPTIC,HDD, MEMORIE, TASTATURA, INCARCATOR) OFERIM INTRE 50-400 LEI):

De asemenea exista si varianta Programul Rabla pentru laptop: In situatia in care v-ati hotarat sa luati un laptop de la noi atunci vi se vor arata toate modele existente pe stoc in acel moment cu preturi cuprinse intre 400-1200 de lei in functie de model, configuratie, performanta iar din pretul de lista se va scadea contravaloarea laptop-ului dvs defect la care se adauga un bonus de 50-200 lei si veti primi un laptop sh perfect functional cu garantie 6 Luni.