ZOTAC anunta seria GEFORCE RTX 2060 si un nou mini PC

ZOTAC seria GEFORCE RTX 2060 si un nou PC

ZOTAC Technology isi extinde gama de placi grafice GeForce RTX cu seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060. Care vor dispune de memorie GDDR6. Noua serie va urma sa fie disponibila in doua modele: AMP si Twin Fan.

Noile GPU-uri Nvidia GeForce RTX au reinventat grafica si au stabilit o limita noua pentru performanta si fidelitate. Cu noua arhitectura Nvidia Turing si platforma revolutionara Nvidia RTX, noile placi grafice reunesc ray tracing-ul in timp real, inteligenta artificiala (AI) si shaderele programabile.

Placa video care sa sprijine tehnologiile viitoare

Cei de la ZOTAC GAMING sunt incantati sa lanseze o placa video care sa sprijine tehnologiile viitoare, cu o compatibilitate larga a sistemului hardware pentru majoritatea jucatorilor”. Spune Tony Wong, CEO, ZOTAC Technology Ltd. „Comunitatea gaming-ului va avea parte de multe surprize.”

ZOTAC anunta seria GEFORCE RTX 2060 si un nou mini PC

Limita cu fiecare iteratie

Placile grafice ZOTAC GAMING continua sa impinga limita cu fiecare iteratie. Seria ZETAC GAMING GeForce RTX 2060 ofera, de asemenea, IceStorm 2.0, cel mai puternic hardware de racire de pana acum, si anume un cooler din aluminiu cu acoperire completa si ventilatoare statice de 90 mm.

Modelul ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060 AMP include o overclockare puternica de 1800 MHz Boost si suport cu estetica de iluminare LED. Ambele placi sunt foarte compacte si masoara 210mm sau 8,3 inci, permitandu-le sa se potriveasca in 99% dintre sistemele disponibile.

Seria mini PC-uri

Seria de mini PC-uri, ZOTAC MAGNUS E, se combina cu cea mai recenta performanta grafica GeForce RTX pentru prima data. Echipat cu procesorul Intel Core i5 de generatia a 8-a si noul Nvidia GeForce RTX 2070. Powerhouse-ul ofera o performanta smooth si rapida pe care fiecare utilizator o doreste. In plus, amprenta mica din partea de sus este capabila sa furnizeze viteze super-rapide cu conectivitatea Killer Wireless si Killer LAN.

ZOTAC anunta seria GEFORCE RTX 2060 si un nou mini PC

Postat în Blog, Uncategorized Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!