Va lansa Apple noul Macbook Pro pe 24 octombrie? Zvonurile spun ca da!

Noul Macbook Pro 2016 ar putea fi lansat pe 24 octombrie insa ramane sa aflam confirmarea de la Apple. Iata ce stim totusi despre noul Macbook!.Luna octombrie pare a fi una pe placul iubitorilor de produse Apple, intrucat exista zvonuri cum ca spre sfarsitul lunii octombrie, mai exact pe 24 octombrie conforma celor de la gamenguide.com, gigantul american va lansa noul Apple Macbook Pro 2016.

Cu toate ca Apple nu a confirmat zvonurile, specialistii sunt de parere ca acestea au o baza reala mai ales ca produsul Apple Macbook pro 2016 ar fi trebuit sa fie prezentat in urma cu o luna la lansarea smarthphone-ului IPhone 7. Se pare ca din motive pe care nu le cunoastem, cei de la Apple au decis sa amane lansarea pentru o data ulterioara iar cele mai noi stiri sugereaza data de 24 octombrie.

lansare apple macbook pro 2016
Cum Apple nu a confirmat lansarea, nici detalii despre noul Macbook nu exista insa este clar faptul ca Apple va lansa cat de curand noi versiuni intrucat ultimele update-uri au fost in 2015 la modelele Pro Retina de 13 inch si cel de 15.
Pe langa acest aspect, Apple a pierdut si un procent de 4,9 din cota sa pe piata laptopurilor, comparativ cu al doilea trimestru al anului precedent.

Se zvoneste faptul ca la noul macbook pro 2016 se va integra Oled display iar jack-ul pentru casti ar parea sa aiba aceeasi soarta ca la noul IPhone 7.
Pana cei de la Apple nu vor anunta concret lansarea si detaliile produslui, nu ne ramane decat sa speculam si sa asteptam noile informatii.

Postat în Blog Etichetat cu: , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!