Trafic uriaș pe platformele de jocuri online

Trafic uriaș pe platformele de jocuri online, ca urmare a epidemiei de coronavirus

Daca multe companiile vor pierde bani din cauza măsurilor stricte care impun izolarea oamenilor acasă. Unele vor câștiga, iar printre acestea se numără platformele de gaming online. Din cauza măsurilor luate de autoritățile din întreaga lume pentru a combate epidemia de coronavirus, tot mai mulți oameni sunt izolați la domiciliu.

http://www.calculator-service.ro/product-category/calculatoare-second-hand/

Asa ca tot raul spre bine !

Cum este și firesc fiecare caută metode prin care să se relaxeze și să se distreze, iar telefonul mobil și televizorul nu mai sunt de ajuns. Platformele de jocuri online au din ce în ce mai mulți utilizatori, iar Steam a ajuns duminică la o cifră record de utilizatori: peste 20.300.000 de utilizatori online simultan!

http://www.calculator-service.ro/

Este un record absolut pentru cei 16 ani de activitate ai platformei

Dintre aceștia, aproximativ 6,4 milioane de gameri erau implicați activ într-un joc, scrie Daily Mail. Spre deosebire de alte vârfuri de trafic, cel de duminică nu a fost legat de lansarea vreunui joc nou, ci de lipsa altor opțiuni pentru gameri, nevoiți să stea izolați acasă. Cele mai populare jocuri au fost Counter Strike: Global Offensive (care a avut duminică peste 1.000.000 de jucători online simultan), Dota 2 și PUBG.

 

Postat în Blog Etichetat cu: ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!