Pipo X9 TV BOX, tableta si mini calculator, un gadget DUAL OS care iti va capta atentia!

Pipo X9 Hybrid! Televizor, tableta sau pc? Un device Dual OS inedit ce functioneaza cu Windows 10 si Android! Cand privesti gadgetul hybrid Pipo X9 parca nu stii la ce te uiti. Design-ul sau unic si ciudat in acelasi timp ii va captiva si pe cei mai sceptici in materie de tehnologie si inovatie in tehnologie destinata utilizatorilor de rand. Pipo X9 este un TV BOX, tableta si mini calculator cu un aspect diferit de orice alt gadget de pe piata si are un display Full HD de 8.9 inch cu rezolutie 1920×1200 dotat cu touchscreen ce functioneaza ca si o tableta.

pipo-x9-mini-pc-tv-box-tablet

Pipo X9 este mai degraba un mini calculator prevazut cu un procesor Intel Quad Core Z3736F ce ruleaza la 2.16GHz, grafica de la Intel (HD Graphics Gen7 GPU), 2 GB memorie RAM DDR3L si este disponibil pe 32 de GB sau 64GB.

Acest device iesit din comun este Dual OS ceea ce inseamna ca functioneaza cu doua tipuri de sisteme de operare in acelasi timp si anume Windows 10 si Android 4.4, ambele preinstalate iar producatorul chinez se lauda cu o super viteza de procesare. Suporta conexiuni wireless, este echipat cu bluetooth 4.0, cu un port HDMI, 4 porturi USB 1 port RJ45 LAN, 1 slot pentru card de memorie de pana la 32 de GB si iesire audio pentru casti.

Alte caracteristici

Pipo X9 cantareste doar 630 de grame si are urmatoarele dimensiuni 217×147.5x60mm. Producatorul chinez nu a implementat o baterie pentru acest device, iar up time-ul se face prin adaptorul care se conecteaza la Pipo X9 si la o sursa de curent, precum un calculator clasic. Pe site-ul Pipo, produsul X9 se poate cumpara cu aproximativ 136 de dolari iar plata se poate face si prin paypal mai nou. Un dezavantaj care nu pare rezolvat inca tine de manualul cu care este insotit produsul, acesta fiind in limba chineza. Versiunea manualului cu instructiuni in limba engleza nu este inca disponibil iar producatorul nu a anuntat inca o data posibila pentru lansarea acestui manual atat de dorit de cumparatorii care au achizitionat produsul dar au intampinat probleme la instalare intrucat nu cunosteau limba chineza!

Postat în Blog Etichetat cu: , , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!

Scrie
Vorbeste cu noi pe Whatsapp
Scan the code
Buna, lasa mesajul tau si vom reveni cat putem de repede!