Microsoft va inceta sa forteze upgrade-ul la Windows 10 iar oferta de upgrade gratis a expirat!

Utilizatorii care au ramas fideli sistemelor de operare Windows 7 si 8.1 au fost deranjati cu siguranta de insistenta cu care Microsoft a incercat sa ii convinga sa faca upgrade la Windows 10. Toti acesti utilizatori care nu au facut update, pot insfarsit rasufla usurati intrucat Windows va lansa un update care va inlatura aplicatia „Get Windows 10” si orice alt software in legatura cu oferta de update gratuit ce a expirat pe 29 iulie 2016.

windows 10 not free

Aplicatia Get Windows 10 nu a fost primita bine de catre utilizatori, care s-au simtit agasati de insistenta si de frecventa notificarilor de update mai ales ca in unele situatii, sistemul de operare Windows 10 era instalat fortat fara acordul utilizatorului chiar daca acestia incercau sa nu permita upgrade-ul.
Acum ca oferta a expirat, utilizatorii care vor dori upgrade-ul vor trebui sa plateasca 119 dolari pentru sistemul Windows 10 Home.

Analistul american Paul Thurrot a confirmat ca licentele pentru produsele Windows 7 si 8.1 inca functioneaza daca incercati sa instalati Windows 10 insa cu siguranta aceasta situatie nu va mai dura foarte mult.
Daca nu ati vrut niciodata sa faceti upgrade la Windows 10 puteti insfarsit sa va relaxati intrucat Microsoft va inceta sa va agaseze cu notificari sau incercari fortate de upgrade.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!