Iphone 8 si cea mai rezistenta sticla create vreodata.

Apple introduce prin iPhone 8 un design complet nou, din sticla. Acum, cea mai populara camera din lume este si mai avansata si , in plus, este dotat cu cel mai inteligent si mai puternic cip vazut vreodata la un smartphone.

Cea mai rezistenta sticla vazuta vreodata la un smartphone, atat pe partea din fata, cat si pe spate, cu un profil din aluminiu de clasa aerospatiala, in culoare asortata. Este disponibil in culori noi, cum ar fi pe gri stelar, argintiu si auriu.

iPhone 8 este proiectat cu precizie, pentru a fi rezistent la apa si praf iar spatele din sticla este conductorul perfect pentru a-l incarca wireless, cu usurinta.
Detine un ecran Retina HD mai stralucit ca niciodata. Cu True Tone, gama cromatica larga si 3D Touch.
Tehnologia True Tone regleaza automat balansul de alb in functie de lumina din jurul tau, pentru o experienta de vizualizare mai buna, in orice fel de mediu.

Avand o gama cromatica larga si cea mai buna acuratete a culorilor din industrie, tot ce este pe ecran arata mai stralucitor si mai realist.
Pixelii de domeniu dual iti ofera o vizualizare excelenta a ecranului din aproape orice unghi.
iPhone 8 are o camera de 12 MP, mai avansata cu un senzor mai mare si mai rapid, un nou filtru de culoare, pixeli mai profunzi si stabilizare optica a imaginii pentru poze si videoclipuri.
Modul Portret pe iPhone 8 Plus devine si mai grozav, pentru prim planuri mai clare si fundaluri blurate mai natural.

Obiectivele de unghi larg si telefoto de pe iPhone 8 Plus permit zoom optic, precum si zoom digital de pana la 10x pentru poze si de 6x pentru videoclipuri.
Apple prezinta si procesorul A11 Bionic. Cu patru nuclee de eficienta care sunt cu pana la 70% mai rapide decat la A10 Fusion. Si doua nuclee de performanta cu pana la 25% mai rapide.
Avand recunoastere adaptiva, sistemul de invatare automata permite caracteristicii Face ID sa se adapteze la schimbarile aspectului tau in timp.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!